• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

yemyeshill;inş. ben su an sultanbeylideyım canım evlendim buraya geldim 3 yıl oldu.[/QUOTE]

ben bekaım ümraniyede oturuyorum yaşım 25 sizin yaşınız kaç bebişiniz varmı ben bebekleri çok seviyorum da yakın fazlada uzak sayılmaz

yemyeshill;inş. ben su an sultanbeylideyım canım evlendim buraya geldim 3 yıl oldu.

ben bekaım ümraniyede oturuyorum yaşım 25 sizin yaşınız kaç bebişiniz varmı ben bebekleri çok seviyorum da yakın fazlada uzak sayılmaz[/QUOTE]

bende 26 yaşındayım canım 2 tane kızım var bırı 2.5 yasında dıgerı 1 yasında

ben bekaım ümraniyede oturuyorum yaşım 25 sizin yaşınız kaç bebişiniz varmı ben bebekleri çok seviyorum da yakın fazlada uzak sayılmaz

bende 26 yaşındayım canım 2 tane kızım var bırı 2.5 yasında dıgerı 1 yasında[/

günaydın cnm ben akşamları nete giremiyorum evde net olmadıgından çalıştıgım işyerinden giriyorum ay ne güzel allah analı babalı büyütsün rabbim mutlulugunuzu hiç eksik etmesin inşallah

sana da günaydın canım. ne işle mesgulsun? ( burayı da bız sohbet alanına cevırdık ama ıns yanlıs olmamıstr)

yok canm 1-2 kez geldim sadece 2 cocuk ve ufak olunca genelde bulundugm semt ıcınde oluyor gezme ımkanım

anladım canım olsun sen yine evlisin 2 çocukl 1-2 kez gelmişşsin ben hiç gelmedim sultanbeyline genelde ümraniyede takılıuorum:)

hgeldin canım

hg cnm

o da güzel buralarda tanıdığın falan yoksa normaldir cünkü öyle gezmek için falan cok fazla bir yeri yok yani...

tanıdıgım falan yok zaten o yüzden hem gezmeye falan gittigimde buralrda takılıyorum canım sevdıcegımle:)

oooo ne güzel işte zaten sevdiceğinle oldun mu yer mekan kalmıyordur ki kafanda mutlu mutlu:8:

hosgeldın canım sende

eh işte canım bazen beni çok sinir ettigi anlarda evden çıkmıyorum gitmiyorum yanına sinir oluyo onu bazen sinilendirmekte hoşuma gidiyo aslında buluşma falan yapabilirsek gzl olur aslındaa piknik,gezi gibi vs

ee şimdi bu dönemde olur öle sınırlenmeler falan tatlı atışmalar güzelde olur yanı ahhh ahh:16::10:

bir buluşma güzel olabilir ama bu aralar olamayablr bence ramazan falan da gelıyor cunku, aslında yakasınd oturnlr ıcın bulusması ile alakalı topık var ama kbulusma saglanamamıs.

=yemyeshill;ee şimdi bu dönemde olur öle sınırlenmeler falan tatlı atışmalar güzelde olur yanı ahhh ahh:16::10:

bir buluşma güzel olabilir ama bu aralar olamayablr bence ramazan falan da gelıyor cunku, aslında yakasınd oturnlr ıcın bulusması ile alakalı topık var ama kbulusma saglanamamıs

evet canım o topigide gördüm hayırlısı artık canımız saolsun:)

=kizkulesii;]merhaba kızlar hoşbulduk

nasılsın canım yaşın kaç nerelisin bakalım

Back
X