istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

10 yıl ortaköy ,15 yıl haznedar ,şu anda ise 7 yıldır çatalcada yaşıyorum ..

Doğduğum büyüdüğüm yer BAYRAMPAŞA.ydı 10 yıldır KAĞITHANE. GÜLTEPEDEYİM

Ortaköyden sonra Çatalca,, alışmak zor olsa gerek.

ortaköye aşığım ,orada doğdum büyüdüm ,genç kızlığım haznedarda geçti ,evlendim çatalcaya geldim ,
ama doğrusunu söylemek gerekirse ,en güzel günlerim burda geçti ,
eşimi tanıdım ,o aşkı burada tattım ,
burada evlendim ,
burada hamile kaldım ,
kızım burada doğdu ,büyüdü ,
bir insanın hayatta yaşayabileceği en güzel şeyler bunlarsa ben bunları burada yaşadım ,
istanbula yakın ama bir o kadar uzak olan bu ilçede hayatım var benim ,
temiz havası ,ormanı ,trafikten uzak sokakları ,insanları bambaşka ,ortaköye de değişmem haznedara da..

Anlıyorum seni, maşallahhhh rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Nerde yaşadığın değil, huzuru mutluluğu yakaladığın yer önemli olan.
Eşin Çatalcalımı ?

Ortaköy muhteşem ama şehrin gürültüsü kalabalığı yoruyor insanı.

Benim teyzemde bir süre Çatalcada oturmuştu, Elbasan köyüne yakın bir yerde yanlış hatırlamıyorsam

eşim çatalcalı evet canım ,elbasan köylü komşularım ,hatta birde yakın arkadaşım var ,yakın sayılır bana o köy .
evet huzurlu olduğun yer daha önemli ,şehrin gürültüsünden kaçan bana gelir hafta sonu ,mangal piknik v.s yaparız ..
sen nerede yaşıyorsun ..

çook küçükken gitmiştim Elbasana güzel sevimli bir köy diye hatırımda.
Ben sarıyerdeyim. Ortaköye de yakın sayılırım. Portakal yokuşunu ulus parkını kumpircileri özlüyormusun ? :)

Doğa ve sakinlikde yaşamakda ayrı bir tad aslında. trafikde zaman kaybı yok ziyan zaman yok.
Kendine ailene daha çok zaman ayırbiliyorsun.
eşinin ve senin işin ordaysa güzel bir seçin olmuş

ahh be gofretto ,ben portakal yokuşunda ,gürcü kızı sokakta oturuyordum trt nin orada ,ulusa çıkardık ulus parkına :2: boğaz köprüsünün ayakları altından geçerdik ,köprü üstümüzde kalırdı ..trt ye çekime gelen ünlüler hep bizim evin önünden geçerlerdi ,adile naşitten tut hülya koçyiğite kadar ,bizim kapıda soluklanır su içerlerdi ,annemler onlara çay demler kapıda oturup sohbet ederlerdi ,çocuk aklımla hatırlarım hepsini ,80 kuşağıyım ben ..
kumpirciler son 10 yıldır türedi zaten ,arada hala yolumuz düşünce gideriz eski mahalleme ,o zamanlar yıldız parkı ,emirgan çok güzeldi ,hafta sonları annemler ve komşularla giderdik.ne güzeldi çocukluk ..:2:

Son düzenleme:

oy oy Eylül nostalji yaptık,:) korukente çıkarken yakın bi arkadaşm oturuyor,
emirgan parkı hala çok güzel laleler muhteşem iyi geldi.ziyaretçi akını var resmen.
Ulus parkının o 2 köprüyü gören dehşet manzarası.
Off herşeyine rağmen çekilir bu şehir yaaa...
bizim bu taraf ünlü cenneti zaten, dün pazardan alışverş yapıuordum bi baktım mehmet günsur daha niceleri ile burun burunayız,
her sokakda bir dizi çekliyor. Sakin ve doğayla içiçe olan nadir İstanbul semtleri

Ama ailesi huzuru mutluluğu neredeyse insan orda olmalı bana göre, sen doğrusunu yaşıyorsun canım özendirmeyeyin seni şimdi buralara :)

Çatalcada çalışıyormusun peki ?

ahh ah valla ne yalan söyliyim özendim ,şehrin gürültüsü olmasa ,kargaşası olmasa yaşanacak yerler aslında ,7 yıl oldu evlendim geldim ,eşim hala özlüyorsundur der ayda bir boğaz havası aldırır bana ,bi tarabya sarıyer ,ortaköy yaparız ,sarıyerde telli babanın tepede son nokta diye bir restaurant vardı oraya gideriz beraber ,boğazda iskele diye bi yer var balık yemeğe gideriz arada ,güverte bar var takılırız bazen ,istanbul bambaşka ya ,yaşayamam başka yerde ben ..
çatalcada değil ama beylikdüzünde çalışıyorum canım yarım saat arası zaten yakın yani
sen çalışıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…