Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasi nereki tam olarak sadece cakmak kazım karabekr elmalikenti biliyorum bnde pendikteym evlenenekadarKayasehir de oturuyorum bende buralarda yeniyim
Kadikoyude cok severim.cok kuçukken orda da oturmuştukKadıköy![]()
Valla ben bursalıyım eşim dolayısıyla geldim burlara bursa heryerden güzel :)Kadikoyude cok severim.cok kuçukken orda da oturmuştuk![]()
Bursanin neresindEn geldn osmangazi görukle karacabey kestel gursu buralara gtTm iş icın.buralar guzel oranin sakinlgne alıştysan kadiköyu cok sewmesSnValla ben bursalıyım eşim dolayısıyla geldim burlara bursa heryerden güzel :)
Ama tabi aşk herseye deger sewdgm insan nerdeyse benimde yerim oraBursanin neresindEn geldn osmangazi görukle karacabey kestel gursu buralara gtTm iş icın.buralar guzel oranin sakinlgne alıştysan kadiköyu cok sewmesSn
Osmangazi :) evet bursayı kıyaslayamambile burası ile ah bursa :)Bursanin neresindEn geldn osmangazi görukle karacabey kestel gursu buralara gtTm iş icın.buralar guzel oranin sakinlgne alıştysan kadiköyu cok sewmesSn
Dimi demirtaş barbaros mahallesinin sakinlgi nerde kadikoyun kalabalik mahalleleri nerdeOsmangazi :) evet bursayı kıyaslayamambile burası ile ah bursa :)
Orasi nereki tam olarak sadece cakmak kazım karabekr elmalikenti biliyorum bnde pendikteym evlenenekadar![]()
Yo tek deglsin bende varimHeryerden varda fatih den bu sitede bi tek ben mi varım![]()
Sen pendikte değil miydinYo tek deglsin bende varim![]()
Ben yanlş anLamışım bndE sandm ki bu site dE btek ben mi varim diosunSen pendikte değil miydin![]()
:-(((Ben yanlş anLamışım bndE sandm ki bu site dE btek ben mi varim diosun![]()
vardır hemde çok,ama yazan yok galiba.Heryerden varda fatih den bu sitede bi tek ben mi varım![]()
Galibavardır hemde çok,ama yazan yok galiba.
tanışmakmı istiyorsunuz,burası tanışma topiği değil heraldeGaliba![]()
benim ki sadece merak :)tanışmakmı istiyorsunuz,burası tanışma topiği değil heralde
hangi semtteyiz herkes yazsın gibi algıladım ben
öyle değilmi?