istanbul da gelinlik nerden alınmalı nerede uygundur ?

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
kızlar ağustos gıbı nıkahım olacak gelınlıgımı nerden bakım paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

canım keşke yardımcı olabilseydim
ama bence konu yanlış yerde gelinlik bölümüne açmalıydın sanırım
şimdiden hayırlı olsun

Canim Fatihde cok büyük secenekler var. Orada uygun yerlerde var. Ben Besiktasta bir terziyede sormustm. Ham Ipekten gelinlik 1500 TL tutacakti. Bakirköydede bir sürü yerler var.
Yani her yerde bulabilirsin. Ama bana sorarsan Fatihte bak.

kızlar sımdı bakabıldım anca fatıhte evet çok model var orası aklımda ama baska yerlerde vardır tabıkı bıldıklerınız varsa paylaşmanızı beklıyrm

bende daha gidip bakamadım ama benm arkadaşım nişantaşından aldı,çok güzel ve çok pahalıda değildi.zaten önce uçuk bi fiyat söylüyorlar sonra sıkı bir pazarlıkla indiriyorlar..

Kadiköydede cok güzel gelinlikciler varmis. NIsantasinida duydum, ama orasi daha pahaliymis,

Ama Bakirköyü kesinlikle tavsiye ederim. Ben gelinligimi orada Akayda aldim. Seba Gelinlikde orada.

Bende Bakırköy de Seba Gelinlikte diktiriyorum canım, birkaç gelinlikçiden fiyat aldım en uygunu Seba Gelinlik... Kafanda bir model varsa görüşüp yardımcı olabilirim istersen, yada elinde hazır gelinliklerde oluyor onlarada bakabilirsin... Sormak istediğin bir model olursa özelden yazabilirsin, ben bu hafta gideceğim provaya senin içinde konuşurum..

nzlsm merhaba sımdı gordum aklımda kesın bı model yok ama kıraladgnda ortalama fıyat nekadar ögrenırsen sevınırım

ben gelinliğimi gaziosmanpaşa da imalatçı olan bi gelinlikçiden aldım...nişanlımla uzun zamandır takip edip beğendiğimiz bi modeldi..bööle kabarık fransız dantelli felan straples bi modelhihoyyyt...normal ücreti 950 tl idi biz kampanya döneminde 585 tl ye aldık. tarlatanları ve duvağı da içinde.

kızlar ağustos gıbı nıkahım olacak gelınlıgımı nerden bakım paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben geçen sene evlendim ve gelinliğimi seba gelinlikten diktirmiştim ve son derece memnun kaldım. Şimdi de kuzenime model bakıyoruz, onun tercihide seba gelinlik olacak, bnm gelinliğime bayılmıştı. Dikiş ve malzeme kalitesi çok iyi ve gelinliğin tüm ayrıntılarına kadar çok özen gösteriyorlar. fiyatlar ve ödeme şekilleri de oldukca uygun. seba hanım bizzat kendisi herşeyle ilgileniyor, başta kendisine olmak üzere tüm ekibe tekrar teşekkürler ediyorum buradan. Herkese tavsiye ederim.
www.sebagelinlik.com

Kızlar başka yerleri bilmem ama fatihde hayriy....? isimli yere sakın yaptırmayın. birkaç sene önce arkadaşım rezil oldu. Buruşmaması için son gün gelinliği aldı ,ertesi gün öğlen düğün var, sabah açtığında tarlatan ve duvağı yırtık neredeyse parçalanmış görünce şok oldu ,apar topar pazar günü sabahın köründe başkasından buldular. hatırladığım kadarıyla gelinlikde istedikleri gibi olmamıştı. düşünsenize kabus gibi.

ben evli degilim ama bencede fatihten kuzenim bu yaz evlendi ve fatihten aldi gelinligi ne kadara aldigini bilmiyorum malum damat verdi parasini, ayrica gelinligi almaya gittigimizde birsürü butiklerde cesitli gelinlikler var bence oraya bakmalisin

acaba bu gelinlikçi nerede adres verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…