İstanbul da devlet hastanesinde meme estetigi

guzelkralce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
227
98
Bu yıl istanbulda devlet hastanesinde meme buyutme estetıgı olan var ise nerde hangi doktora ve fiyatı yazabılır mı. Memnun oldunuz mu özel le devlet arasında sıra bekleme dısında bir fark var mıdır

Bu yıl istanbulda devlet hastanesinde meme buyutme estetıgı olan var ise nerde hangi doktora ve fiyatı yazabılır mı. Memnun oldunuz mu özel le devlet arasında sıra bekleme dısında bir fark var mıdır
Bu yakinlarda bi yakinim ozelde olacak. Ozelde ki fiyatlar 15-20 bin arasi degisiyor hersey dahil sekilde. Yani sonrasinda takilacak sutyeni kontrolleri vs. Devlette uzun sure sonra sira veriliyor diye duydum ozele kiyasla yari yariyadir fiyati diye tahmin ediyorum. Bebeklerim buyuyunce bende olmayi dusunuyorum ama devlet mi ozel mi paramin durumuna gore bakicam

Evet özellerin fiyatını cok arattırdım. Geneli 15 bin fiyat verdi basta olacaktım ama sonra ihtiyacım oldu paraya. Devlette yarı yarıyaysa sıra beklemeye razıyım. Devllette estetik olup memnun olan cok yorum okudum

Yaşınız kaç acaba bitince demişsiniz ben erken mi yaptırıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…