- Konu Sahibi zencefil16
-
Çok teşekkür ediyorum. Ali beyden internetten randevu almayı deniyorum ama hep dolu. Aradığımda da hiç ilgilenmediler biz zaten çok yoğunuz anca hastane içindeki işlere bakıyoruz dedilercerrahpasa ali benan internetten randevu alip gidiyorsun o haftaya veriryor randevu
fiyat hatirlamiyorum 150 den az
Tesekkür ediyorum cevabınız için arayıp bilgi alayım.Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde, detaylı ultrason yapıyorlar ama randevulu gidiyorsun randevuyu içerden veriyorlar.
Fakat sizin durum farklı MHRS den kadın doguma randevu alın, durumu anlatın onlar sizi içerden gönderir.
Ben yüksek riskli gebeydim ve devlet bana perinatoloji yeşil alan açtı. Ben hangi hastanede perinatoloji varsa randevu alıyorum.
Bu hastane de ayrıntılı ultrasonumu yaptılar. Ben memnun kalmıştım.
akşam 8 de ara randevu yenileniyor birkac gun deneÇok teşekkür ediyorum. Ali beyden internetten randevu almayı deniyorum ama hep dolu. Aradığımda da hiç ilgilenmediler biz zaten çok yoğunuz anca hastane içindeki işlere bakıyoruz dediler
Arayıp bilgi alamazsınız. Kadın doğama randevu alın, gittiğinizde doktora durumu anlatın. Doktor sizi yönlendirecek.Tesekkür ediyorum cevabınız için arayıp bilgi alayım.
Tamam canım çok teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için. İnşaallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğiniArayıp bilgi alamazsınız. Kadın doğama randevu alın, gittiğinizde doktora durumu anlatın. Doktor sizi yönlendirecek.
Hatta ben riskli gebe olduğum için 5. Aydan önce de detaylı ya aldılar beni. Bunu neden yazdım ilgilenirler mutlaka.
Ben geçen sene özel hastane yada muayeneha de detaylı ultrasonu en uygun fiyatlı yerde dahi dünya kadar paraya bulmuştum.
Sonra devlet bana yeşil alan açtı değerlendireyim dedim.
Yanlış hatırlamıyorsam 5 aydan önce durumumu gorusmek için gittiğimde Ali adında bi doktordu o kadar ilgilenmiş o kadar ilgilenmişti ki Allah razı olsun.
İkinci defa 5. Ayda detaylı için gittiğimde 2 doktor girdi.
Bu gibi durumlarda devlet çok çok iyi ve doktorların hepsi için değil ama tecrübeli olanı çok iyi takip ediyor.
Allah'ın izniyle aldım cnm, sorun bebekte değil bendeydi ben %700 ölüm riskiyle gebelik geçirdim ve bunun yanında farklı sorunlarımda vardı.Tamam canım çok teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için. İnşaallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini
Tabi yazarım. Çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmanıza. İnşaallah ben de sağlıkla kavuşuruz kızımaAllah'ın izniyle aldım cnm, sorun bebekte değil bendeydi ben %700 ölüm riskiyle gebelik geçirdim ve bunun yanında farklı sorunlarımda vardı.
Doktora gittiğinde bizi habersiz birakma süreci yaz mutlaka.
Kolan hastanesi Beylikdüzü aramıştım geçen sene fiyat uygun gelmişti.Kizlar 22+0 dayim ve benimde ayrintili yaptirmam lazim fiyatlar ates pahasi devlettende ha diyince randevu alinmiyor kanuniye kac zamandir bakiyorum normal kadin doguma randevu yeri yok onerdiginiz bi doktor varmi cok pahali olmasin en fazla 300 limitim
Kizlar 22+0 dayim ve benimde ayrintili yaptirmam lazim fiyatlar ates pahasi devlettende ha diyince randevu alinmiyor kanuniye kac zamandir bakiyorum normal kadin doguma randevu yeri yok onerdiginiz bi doktor varmi cok pahali olmasin en fazla 300 limitim
canm bizde o tarafa yakınız kaydedicem mesajını zamanı gelince yaptırabilirm orada..renklimiydi cd falan verildimi ilgilerinden memnun kaldınmı..birde perinatolog mu yaptıKizlar gayet memnun kaldim cok sukur bi sorunumuz yok tavsiye ederim.
Radyoloji uzmaniydi canim cd renkli ultrason verdiler herseyine bakti bebegimincanm bizde o tarafa yakınız kaydedicem mesajını zamanı gelince yaptırabilirm orada..renklimiydi cd falan verildimi ilgilerinden memnun kaldınmı..birde perinatolog mu yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?