istanbul da çeyiz.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar merhaba seneye düğünüm var ve çeyiz hazırlıklarına tam anlamıyla başlamadım fisfisfis istanbul da kahvaltı yakımı falan mutfak eşyası yani yatak örtüsü gibi eşyaların daha uygun toptan satıldığı bi yer bilen varmı
oturduğum yerde sordum
paşabahçe kahvaltı takımı 300 küsür
ay yıldız çatal bıçak takımı da 300 küsür
bu fiyatlar normalmi sizce. birde taksitlemi almak akıl karı yoksa o parayı biriktirip peşin almakmı arada fazla fark olurmu karar veremedim ya :çok üzgünüm:
toptan alınan iyi markalarında satıldığı bi yer varsa peşin belki daha uygun olur diye düşündüm lütfen ayrdım edin :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bütçene göre taksitle de alabilirsin peşin de sanırım peşin alınca herşeyi daha uyguna alabilirsin. Ben de geçen hafta öğrendim bu tahtakalenin üst tarafında mercan diye bir yer varmış peşin alışveriş yapacaksan çok uygun şeyler alabiliyormuşsun.

..................

cnm tabıkıde paran olursa taksıtten daha ı cok uyguna alırsın valla benım 4 akrdesımm evlendı hepsınde emınonunu tahtakale gttık ama arada fark goremedım ben
benım oturdum semt uygun esenlerdeyım herseyı cok ucuza alabılıyom hem tum markalarıda bulmak mumkun hatta bı kac arkadasla ceyız alısverıse cıkcaz bı ay sonra falan
ıkea carrefour brılant tac evkur hersey var bızm burda normal bı caddemız var kapalı bı cadde hep alısverıs dukkanları var

....................

Ikitelli sanayi sitesi civarinda istoç denen bir toptanci alişveriş merkezi var...sana mutlaka tavsiye ederim.

cnm evt cok uzaksın bana karsıda bı yerı bılmıyorum ben acıkcası
bıde netten kesınlıkle tavsıye etmıyorum bı tane sıte var sana adresını yollayım sıtenın telını ara konus urunu beğenmezsn gerı yollama sansıda var heryerede kargo var ve muths seyler var ben catal kasık takımımı ozkoleksıyondan aldım 275 ytl omur boyu garantılı olduğu için onu sectım modelde cok hostu bende kutahyanınn yemek takımını almıstım 600 yanında karaca kahvaltı setını beles aldım hemde 200 ytl yazıyodu ustunde kızı kandrdım

canımcım bende anadolu yakasında oturuyorum iki hafta kadar önce bağcılar da istoç toptancılar çarşısına gittim toplu alışveriş için ve aldıklarım çok çok uyguna geldi . peşin paraya alırsan çok karlı çıkarsın söyleyeyim mesela ben kütahya porselen yemek takımımı 295 ytl ye aldım aynı modeli sorduğum bi çeyiz mağazı 450 ytl demişti . ve mutfak eşyası vs aklına gelebilecek herşey orda var
yine kütahya porselen kahvaltı takımımı 115 ytl ye almıştım

Son düzenleme:
......................

........................

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR İLGİNİZE İSTOÇU ÖNERMİŞSİNİZ KARAR VERDİM GEÇ OLSUN TEMİZ OLSUN kaydirigubbakcemile3 BEN PEK BİLMEM ORALARI BİDE ORYAYI TARİF EDEBİLİRMİSİNİZ ACABA ÇOK SAOLUN BU ARADA TEKRAR :asigim:

canım özel arabayla gideceksen eğerki toplu alışveriş için onu öneririm e5 ten mahmutbey girişi var yolun sağından yokuş çıkıyosun zaten yokuşu çıkınca tam karşında göreceksin ulaşım çok kolay

.........................

ahaa bende dıycektımkı msjımı aldın mı cnm cok guzel ben hıc gtmedım ıstoca oyuzden bılmıyom
bıde ya belkı hıc gtmedımden ama bızm ıs gereğı kırtasıye malzemesı lazım opluyo kalem dosya kağıt yapıstırıcı faln ıstoçta çın mallarıda var mı bıze ordan getren abı dedıkı var aynı urun ayıredılemıyo
haa bıde ben senın için sorarım cnm bıde o urunun kendı sıtesıne bak belkı daha ucuzdur teldede konus kredı kartı gecrlı cunku sıte cok guzel demıı

....................

..........................

sen bıraz bekle cnm ben sorcam sen bana sımdı netm cok hızlı deıl model nosu ısmı falan varsa yaz buraya bakkarım ben

.......................

sana verdım dıtenın yaatak ortulerıde cok guzel ben beğendım elart yatlk ortusu var bırı kırmızı bırı krem rengı bıraz abartılı bakcok guzel bıde saten kısmında var ordanda altın rengı var onu cok beğendımm

Ipeksi Home
Alışveriş yaparken tasarım ve kalite sizin için önemliyse ve piyasadaki basma kalıp ürün yelpazesinden sıkıldıysanız Ipeksi Home adresimizden bizimle ilgili daha detaylı bilgi alabilir, yatak takımları, salon takımları vb ev tekstili ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
$son ipeksi 1 093.webp$ORTANCAA.webp$son ipeksi 1 064.webp$son ipeksi 1 111.webp$TOPAZ4.webp

Back
X