- 4 Ekim 2017
- 17
- 0
- 1
- 38
Merhaba, ben oldum 10.ayımdayım memnunumAlpaslan Yıldırım, bilen duyan?
Merhaba nerde v hangi dr ameliyat oldunuz acaba?Kime ameliyat olmuştunuz. ? Bende de hiç morarma olmadı her gören inanamadı hatta çok şükür bitti ateller alındı :)
Istanbulda Arastirma hastaneleri iyi yapabiliyor diye bu forumun eski kullanıcılarından okudum.
Yani ben öğrenciyim Özelde yapıncak param yokk kızlar :??
Merhaba. Özel Ataköy Hastanesinden KBB Op. Dr. Mahmut Bardakçıyı tanıyan var mı? Septum deviasyonu için açık septoplasti önerdi kendisi (yani rinoplasti gibi zor). Ona mı yaptırsam, başkasına mı düşünüyorum şimdi.
Ben 2 sene önce vanity kliniğin sahibi Dr. Güray beye oldum burun ameliyatımı ve çok memnunum sizin gibi kaygılarım vardı ama burada onemli olan doktorun sizi anlayıp ne istediğinizi çözmesi.Benden sonra 3 arkadasımı daha yonlendirdim hepimiz çook memnunuz.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Güray bey çok tatlı biri gerçektenn:)isterseniz özelden resimlerimi atabilirimArkadaşlar ben istanbul da oturuyorum burun estetiği düşünüyorum,
Lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanlar, bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir misiniz?
Bide fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum.
Olmalı mıyım /olmamalı mıyım?
Pişmanlık /memnuniyet var ise neden?
Lütfen yazar mısınız?
Bide sanırım benim derim kalın bilemiyorum onu da nasıl anlayacaksak yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar ben istanbul da oturuyorum burun estetiği düşünüyorum,
Lütfen bu konuda tecrübe sahibi olanlar, bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir misiniz?
Lütfen yazar mısınız?
Bide sanırım benim derim kalın bilemiyorum onu da nasıl anlayacaksak yardımcı olursanız sevinirim...
doktorunuz kim acaba bilgi verirmisiniz?Benim de ameliyatım 19 eylülde gerçekleşti. 27 eylülde atellerim alınacak . Süreç ağrısız sancısız geçiyor çok şükür . Doktorumu kesinlikle öneririm.
Arkadaşlar ben istanbul da oturuyorum burun estetiği düşünüyorum,
Lütfen yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?