Neden? İstediğiniz sonucu alamadınız mı ki?Bende olmuş biri olarak çok pişmanım e kotu burunn estetik li burundan iyidir ah ah keske zamanı geriye alabilsemde o çirkin burnum ömür gecirseydimkesinlikle o riske değmez ameliyatta burnunu çok mu kötü yoksa hafif bir müdahale olsun daha iyi olsun diyorsanız olmaz mümkün değil ..
Benim doktorum tamamen kendi insiyatifini kullanarak şekillendirdi haberim olmadan ameliyat esnasında bu burnu yakistirip yapıyor bayan burunu narin olurmuşNeden? İstediğiniz sonucu alamadınız mı ki?
Hmm nerde yaptırdınız Dr kimBenim doktorum tamamen kendi insiyatifini kullanarak şekillendirdi haberim olmadan ameliyat esnasında bu burnu yakistirip yapıyor bayan burunu narin olurmuşburnum kısa kavisli küçük bir burun, surattim kocaman bir acayip durdu
Canim k.bkma burda veremem ozel den yazabilirim çünkü doktor u dava edicem karalama davası açsın istemiyorumHmm nerde yaptırdınız Dr kim
PekiCanim k.bkma burda veremem ozel den yazabilirim çünkü doktor u dava edicem karalama davası açsın istemiyorum
ne kadar bi fiyat verdiBen de reşit burak kayana olacağım. Fiyat ve yaptığı burunlar zevkime uyuyor.
Bende kbb doktoruna olucam Medikalde gerçi bir türlü karar veremiyorum ama doktorum sipariş burun değil sana doğal yakıştırdığım burun yapıcam dedi..Siz yazınca zaten korkuyorum daha çok endişelendim..rica etsem özel mesajla kime yaptırdığınızı yazarmısınızCanim k.bkma burda veremem ozel den yazabilirim çünkü doktor u dava edicem karalama davası açsın istemiyorum
Kime ameliyat olmuştunuz. ? Bende de hiç morarma olmadı her gören inanamadı hatta çok şükür bitti ateller alındı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?