İstanbul cevresi burun estetiği yardım

ilaydakucuk2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
5
1
28
Merhaba burun estetiği olacam bu hem estetik icin hemde sağlık icin burnumda konka büyümesi var kalın deriliyim istanbul çevresi doktor seçiminde kararsızım yardım edermisiniz ??

Bende merak ediyorum İstanbul Eskişehir çevresinde iyi bir doktor önerisi olan var mı fiyatlarıyla birlikte deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba?

burnumda kemer vardı erkin önsala yaptırdım nefes alamıyordumda üzerinden 3 ay geçti şimdiden burnum o kadar güzel ki 1 yıl sonrasını tahmin bile edemiyorum ilk hafta bıle morluklarım gozle gorulmeyecek kadar azdı. cok dogal bır burnum var kesınlıkle ısınde cok basırılı oldugunu soyleyebılırım gozum kapalı kendısıne giderim zaten annemin doplgu ve botoksu ıcın hep kendısıne gıdıyoruz cok ilgili ve ekipte çok güvenilir 7/24 bizimle ilgilendiler fulyadaki kliniğine gitmiştim çok memnunum

Merhaba.. benimde oldukca kalin derili ve buyuk bir burnum var.. yarin saat 2 de burun ameliyati olucam cok heyecanliyim.. doktorum doc dr rasit cevizci.. insallah guzel olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…