- 4 Nisan 2021
- 24
- 12
- 8
- Konu Sahibi bebeksibiri
Merhaba kızlar :) Uzun zamandır burun ameliyatı olmak için birçok araştırma yaptım.Kötü bir burna sahip değilim, hatta yüzüme göre küçük olduğunu söylüyorlar ancak yandan baktığımda beni rahatsız eden bir yamukluk var.Güldüğümde aşağı düşmesi beni çok memnun etmiyor ama küçük bir işlemle daha güzel olacağı kanısındayım.Bildiğiniz gibi bu işlemi yapan bir sürü doktor ve bir sürü burun tipi var.Çok araştırma yaptığım için de kafam karıştı ve bu platformda fikirlerinizi almak istedim.Bazı doktorlar simülasyon yapıyor.İşlemden sonra simülasyonla birebir sonuç çıkıyor mu? Ayrıca hangi burun yapısının yüzüme güzel gideceğinden bile emin değilim.Buna nasıl karar vermeliyim? İsteğim yandan görüntünün güzel olması ve önden bakıldığında çok kalkık durmaması.Dudağım da kapanmayan bir yapıda olduğu için burnum çok kalkık olursa orantısız bir görünüme sahip olmaktan korkuyorum.Fiyat konusunda da yaptığım araştırmalar sonucu biraz şaşkın olduğumu söylemeliyim çünkü fiyatlar uçmuş.50 bin tl ye kadar çıkmış fiyatlar, bazı doktorlar euro ile fiyat veriyor.Benim bütçem ortalama 15 bin tl. İstanbul içinde önerebileceğiniz , memnun kaldığınız iyi bir doktor var ise bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Burnunu yaptırmış ve yaşadıklarını aktaran olursa da hiç fena olmaz :)