teşekkür ederim <3Merhabalar profilimde açtığım bir konu var orayı inceleyebilirsiniz , memnun kalacağınızdan eminim
Bu kişi her yerde bu doktorun reklamını yapıyor dikkat edinteşekkür ederim <3
Hangi doktor ?Bu kişi her yerde bu doktorun reklamını yapıyor dikkat edin
Btsyl yorum yapmış olan kişi yukarda yorumu var ve bunu her açılan konuya yazmışHangi doktor ?
Hangi doktorun reklmini yaptigini goremiyorum maalesefBtsyl yorum yapmış olan kişi yukarda yorumu var ve bunu her açılan konuya yazmış
Dr recai mazlumoğlu ama hakkında hiç yorum yok bulamadım öneren kişi hemşiresi veya yakını sanırım her konuya yazmış tedirgin oldumHangi doktorun reklmini yaptigini goremiyorum maalesef
Ben de daha once hic duymadim. Tesekkur ederim bu bilgilendirme forumdaki diger kullanicilar icin de iyi oldu.Dr recai mazlumoğlu ama hakkında hiç yorum yok bulamadım öneren kişi hemşiresi veya yakını sanırım her konuya yazmış tedirgin oldum
İyi mi kötü mü doktor bilmiyorum ama bu kişinin reklamını yapması işkillenirdi beniBen de daha once hic duymadim. Tesekkur ederim bu bilgilendirme forumdaki diger kullanicilar icin de iyi oldu.
ya dediği şeye de bakamadım profili aktif değildir diyor, görmemiştim neler yazmış?Bu kişi her yerde bu doktorun reklamını yapıyor dikkat edin
Sanırım engellenmiş güya doktorun hemşiresiymiş dr recai mazlumoğlu tavsiye veriyor ama sahte profil diye engel atılmışya dediği şeye de bakamadım profili aktif değildir diyor, görmemiştim neler yazmış?
İyi mi kötü mü doktor bilmiyorum ama bu kişinin reklamını yapması işkillenirdi beni
ya açıkcası ben doktor buldum ali alper ama henüz tabii ki emin olamadım, burada gerçekten birkaç kişiden okudum ameliyat olup memnun kaldıklarını ama yine de çok kişi geliyordu ben gittiğimde de mutlaka hastası çıkar diye düşünüyorum. ben de görüştüm kendisiyle ali alper bayram adı. bu başlığı açtıktan sonra yazan oldu ama farklı şehirlerden ameliyat için oraya gidemiyorum maalesef. umarım ben olana kadar biri tecrübelerini paylaşır 2. görüşmeyi ayarladım çünkü..Cok zorben aylarca araştirdim 15bin TLnin altinda hic bilinmemiş bi doktor buldum sadece ondada icim rahat etmedi gercekten fiyatlar aşiri semte görede degişiyor umarim bulabilirsiniz birini
Baktımda gercekten güzel burunlar yapiyor bende istanbulda kimseyi bulamadigim icin şehir dişinda ameliyat oldum ama gidip gelmesi zor oluyorya açıkcası ben doktor buldum ali alper ama henüz tabii ki emin olamadım, burada gerçekten birkaç kişiden okudum ameliyat olup memnun kaldıklarını ama yine de çok kişi geliyordu ben gittiğimde de mutlaka hastası çıkar diye düşünüyorum. ben de görüştüm kendisiyle ali alper bayram adı. bu başlığı açtıktan sonra yazan oldu ama farklı şehirlerden ameliyat için oraya gidemiyorum maalesef. umarım ben olana kadar biri tecrübelerini paylaşır 2. görüşmeyi ayarladım çünkü..
Cidden iyi doktor muuBaktımda gercekten güzel burunlar yapiyor bende istanbulda kimseyi bulamadigim icin şehir dişinda ameliyat oldum ama gidip gelmesi zor oluyorsizin iciniz bu doktorda rahat ettiyse ameliyat olmalisiniz
yani güzel yaptığını düşünüyorum ama ameliyat olanlardan dinlemek lazımCidden iyi doktor muu
Çok haklısın bende emin olsam gideceğim ama yazan yokyani güzel yaptığını düşünüyorum ama ameliyat olanlardan dinlemek lazım
ben bugün gidip ameliyat tarihi aldım olduktan sonra detaylı bilgi verebilirimÇok haklısın bende emin olsam gideceğim ama yazan yok
Aa ne zamana aldınız ali alper bayrama mı?ben bugün gidip ameliyat tarihi aldım olduktan sonra detaylı bilgi verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?