Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda ameliyat olmayı planlıyorum, bütçem 12-13 bin tl arası fakat İstanbul'da maalesef gerçekten normal fiyatta doktor bulamıyorum. Ali Alper beyle görüşmeye gittim ve ilk ziyaretimdi ikna olmadım değil fakat doktor sanki bana istediğim burunun olmama ihtimalini bastırıp durdu ve bu beni kuşkuya düşürdü. Başka doktor araştırması yapıyorum fakat gerçekten piyasa inanılmaz herkes euroyla çalışıyor ve gerçekten inanılmaz sonuçları da yok açıkcası. Bir doktor buldum gerçekten her şeyiyle tam istediğim bir burun yapacağından emindim hastaları vs hepsi hayal ettiğim burna sahipti. Aradığımda 80 bin tl olduğunu öğrendim.. Ali beye ameliyat olacağım fakat iyi yaptığı çok burun var aynı şekilde beğenmediğim de ve sanırım arası yok mağdur olup tekrar bu parayı ödeyemeyeceğimi bildiğim için ne yapacağım bilemiyorum. Ali beyle alakalı bilgisi olan, daha iyi bir doktorda istediğim sonucu aldım ve bütçesi size uygun diyebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkür ediyorum şimdiden...