• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul burun ameliyatı doktor arıyorum

nergisgvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
20
2
1
İstanbul
Uzun zamandır araştırıyorum burun estetiği olmak istiyorum kafam çok karıştı Dr Fatih Pekerle görüştüm güven veren bir doktor,ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını gördüm.Süper işler çıkarmış.Yardımcı olabilirmisiniz..

Uzun zamandır araştırıyorum burun estetiği olmak istiyorum kafam çok karıştı Dr Fatih Pekerle görüştüm güven veren bir doktor,ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını gördüm.Süper işler çıkarmış.Yardımcı olabilirmisiniz..

Merhaba; Bende Fatih beyin hastasıyım burun ameliyatı oldum.İyi bir doktor işini iyi yapıyor, yinede karar senin.Görüşme anındaki etkileşim çok önemli.Ben öneririm.

arkadaşlar tavsiye de bulunduğunuz doktorlar ameliyattan sonra ilgileniyorlar mı? biliyorsunuz ki bu tarz burun ameliyatları bir kez yanlış yapıldı mı tekrar düzeltmek daha zor oluyor o yüzden doktorun ilgilenmesi gerekiyor ben çok araştırdım ve hala araştırıyorum :(

Burasi meme estetigi bolumu canim yanlis yerdesin :) burun estetigine gir sor bence ;)

Yolunu mu kaybettin cnm buruna tiklayim derken nemeye tikladi sanrm ama benm doktor guzel burun yapio dye gtmstm bn ama memeleri yptrdim tavsye edeblrm hahah

merhaba benımde eşim amelıyat olmustu 3 yıl önce muhammed dilbere istersen bak biz memnunuz kendisinden şuan kı halı cok ıı kolay gelsın

:KK48:hastaneye gidersın ya aradığın bölümü sorarsın yanlış bölüme gidersın bu da öyle oldu.....

evet y bunun maduriyetini yaşıyorum zaman zaman :)

Back