istanbul beylikdüzünde oturan arkadaşlar

selam buyukcekmeceyı cok severım ben...:)benım 2.5 yasında bır kzım var beylıkduzunde otururyorum.29 yasındayım..2007 de evlendım ve o zman beylıkdıuzune geldım.sımdı calısmıyorumda buradada hıc komsuluk yok:(cok canım sıkılıyor..buyukcekmece nasıl komsuluk varmı..

memnun oldum canım bnde 2008 de evlendm kızım tam 1 yaşında ismim sibel cnm beylikdüzü öyle sitelerdemsn bende 8 ay önce taşındm ordan buraya annemn yanına ama hiç komşulk yoktu çıldırcaktım sorda büyükçekmece oraya göre daha iyi tam olarak nerdesen canım sen ?

sibelcım benımde adım heves..evet beylikduzunde sıtelerde oturyorum..tam olarak bahause tarafında oturuyorum..beylıcum varya onun tam karsısına denk gelıo evım hanı pıramıt seklınde sıteler varya onlarda otruyorum canım..buyukcekmeceye yazları cok gelıyoruz esımle gece yarısıda olsa gelıyoruz sahıle bır tur atıyoruz gece pazraını gezıyoruz donuyoruz eve..

ay eskiden çok yakınmışız bende bilirsin belki öğretmenler sitesindeydm büyükçekmece çok güzel valla kopamıyoz burdan mis gibi havası yazın sahili denizi sen çalışıyon galiba cnm ne üstüne ben evdeym ilayda hanımla uğraşıyom :)

ayy bılmezmıyımm..bızde ılk tasınırken neredeyse oradan tutuyorduk evı..arkamızda kalıo hemen..bende camıının onundekı sıtelerde oturyorum e 5 bakan tarafında...ben calısıyordum hamıleyken cıktım..atv de calısyordumm..sımdı bende sneın gıbı evde cadı kızımla ugrasıyorum:)bızde ev alacagımız zaman buyukcekmeceyede bakıcaz..

kesinlikle burdan bakın beylikdüzü beni boğuyor senin kızın 2008 temmuzlu mu cnm benm cadı 2009 mayıs umarım tanışm fırsatımızda olu benm buralaarda vde kızımın hiç arkadaşı yok bizde 6 yıl önce bu tarafa geldk istabul içi çok kötü oldu artık cnm ben şimdilk kaçtım yine konuşuruz burdan inş.görüşme fırsatıdaolur iyi bayramlar dilerim sana ii geceler

evet canım kızım 2008 temmuz dogumlu..ınsallah gorusurz canım..benım kızımında cok arkadası yok..buradan konsuurz sora gorusurrz ınsallahh bulusma yaparız:)ıyı bayramlar canımmm..

Back