AYY NE GÜZELL. CESARETLİSİNCnm ben epidural istemediğim için hiç sormadım fiyatlarını
AYY NE GÜZELL. CESARETLİSİN
normal doğum ne kadar ve epiduralsosyal güvence olmadan mecburi sezeryan 1500 lira komşum ocakta doğum yaptı bu şekilde
bende beylikdüzü tıp merkezine muayeneye gidicem Allah nasip ederse
muayene 30 lira şeker yüklemesi 16 ve idrar testi 15 lira ödedim
fiyatlar uygun bakalım doktordan memnun kalacak mıyız buraya yazarım
sosyal güvence olmadan mecburi sezeryan 1500 lira komşum ocakta doğum yaptı bu şekilde
bende beylikdüzü tıp merkezine muayeneye gidicem Allah nasip ederse
muayene 30 lira şeker yüklemesi 16 ve idrar testi 15 lira ödedim
fiyatlar uygun bakalım doktordan memnun kalacak mıyız buraya yazarım
normal doğum ne kadar ve epidural
Halil Bey e mi gideceksin canım? Şimdi internetten baktım da Beylikdüzü Tıp merkezine doktor o görünüyor. Eğer oysa o doktor da iyidir. Beylikdüzü Tıp Merkezi ni Medilife ın ortakları açmıştı zamanında zaten. Şimdi bağları var mıdır bilmiyorum ama.
Ben medilife burcu hanıma gidiyorum doktorumdan cok memnununm doğum ücretleri normal 650 sezaryen 1150 tabi sgk lıya. isteğe bağlı sezaryende 1650 tl. Benim biraz canım tatlı olduğu için normal doğumdan fena tırsıyorum bu hafta kontrolum var gittiğimde epidural normal doğum fiyatını sorcam
Ben şu an 27.haftamdayım bu zamana kadar medilife burcu hanıma gittim ve çok memnundum ama değiştirmek zorunda kaldım başka bi doktora gidiyorum. epidural normal yapiliyo sezaryenle aynı fiyat. eğer medilife gideceksen burcu hanımı şiddetle tavsiye ederimMerhaba bende beylikduzunde oturuyorum. Suanda bakirkoyde bir doktora gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Medilife tan memnun kaldinmi acaba.epidural normal dogum yapilarmiymis?
Medilife da mı SGK li ya muayene 25 lira ? Gecen ay eşim ortopedi ye gitmişti 45 lira odedik eğer suan öyle bir uygulama varsa direk oraya geçeyim :)Orasida muane 50 sgkliya 25 en iyi doktor Selda imiş öyle okudum
halil bey iyimiydi?
Ben 30. Haftamdayim 20.haftaya kadar medilife gidiyodum ama simdi avcilar anadolu hastanesine gidiyorum sirf ozcan bey icin. Medilife burcu hanimdanda cok memnundum ama dogum ucretleri fazla geldi bize o yuzden anadoluya gectim istemeden ama ozcan bey gibi bi doktoun varligini bilseydim eeeeenn basta giderdim dogum ucretleride uygun bana kalirsa avcilar tarafinda dersen anadolu hastanesinde ozcan bey derim doktorla iletisim onemli cekingen biri olarak onun yaninda cok rahatimKızlar sizce medilife mi doğum için daha iyidir yoksa Avcılar hospital mi ?
Ben 30. Haftamdayim 20.haftaya kadar medilife gidiyodum ama simdi avcilar anadolu hastanesine gidiyorum sirf ozcan bey icin. Medilife burcu hanimdanda cok memnundum ama dogum ucretleri fazla geldi bize o yuzden anadoluya gectim istemeden ama ozcan bey gibi bi doktoun varligini bilseydim eeeeenn basta giderdim dogum ucretleride uygun bana kalirsa avcilar tarafinda dersen anadolu hastanesinde ozcan bey derim doktorla iletisim onemli cekingen biri olarak onun yaninda cok rahatim