İstanbul Beylikdüzü

AYY NE GÜZELL. CESARETLİSİN

Epidural de açıklık 4 cm falan olunca yapılıyor zaten çekiyorsun ağrılarını. Bir de belden iğne sakat ya eğer mecbur kalırsam genel anestezi sezaryen bile derim ama spinal epidural sıkıntı bence. Pek tavsiye edilen bir şey de değil yani. Ben böyle düşünüyorum. Tabi o gün gelsin beni sezaryane alııın diye bağırmazsam iyi :))) Şimdi atması kolay.. Bakalım görelim. :)

sosyal güvence olmadan mecburi sezeryan 1500 lira komşum ocakta doğum yaptı bu şekilde
bende beylikdüzü tıp merkezine muayeneye gidicem Allah nasip ederse
muayene 30 lira şeker yüklemesi 16 ve idrar testi 15 lira ödedim
fiyatlar uygun bakalım doktordan memnun kalacak mıyız buraya yazarım

normal doğum ne kadar ve epidural

Halil Bey e mi gideceksin canım? Şimdi internetten baktım da Beylikdüzü Tıp merkezine doktor o görünüyor. Eğer oysa o doktor da iyidir. Beylikdüzü Tıp Merkezi ni Medilife ın ortakları açmıştı zamanında zaten. Şimdi bağları var mıdır bilmiyorum ama.

normal doğum ne kadar ve epidural

sadece yazdığım fiyatları biliyorum

2 tane erkek doktorları varmış danışmada ki kız öyle demişti hangisine gideceğimi bilmiyorum
sadece netten baktığım kadarı ile gidenler hastaneden çok memnun

Merhaba bende beylikduzunde oturuyorum. Suanda bakirkoyde bir doktora gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Medilife tan memnun kaldinmi acaba.epidural normal dogum yapilarmiymis?

Merhaba bende beylikduzunde oturuyorum. Suanda bakirkoyde bir doktora gidiyorum ama değiştirmek istiyorum. Medilife tan memnun kaldinmi acaba.epidural normal dogum yapilarmiymis?
Ben şu an 27.haftamdayım bu zamana kadar medilife burcu hanıma gittim ve çok memnundum ama değiştirmek zorunda kaldım başka bi doktora gidiyorum. epidural normal yapiliyo sezaryenle aynı fiyat. eğer medilife gideceksen burcu hanımı şiddetle tavsiye ederim

kızlar selam .ben beylikdüzünde oturuyorum ve kolon hastanesinde doğum yapmıştım.nihal hanım .kadınlar kulübünden bulmuştum ozman.inanın harika bir doktor ve beni hep normale ikna etti ve öylede oldu şiddetle tavsiye ederim :)

Orasida muane 50 sgkliya 25 en iyi doktor Selda imiş öyle okudum
Medilife da mı SGK li ya muayene 25 lira ? Gecen ay eşim ortopedi ye gitmişti 45 lira odedik eğer suan öyle bir uygulama varsa direk oraya geçeyim :)

Kızlar sizce medilife mi doğum için daha iyidir yoksa Avcılar hospital mi ?

Medilife ta filiz Hanım'a giden var mı ? Ben gidiyorum ama pek içim ısınmadı gibi Selda Hanım'a mı geçsem acaba ?

geçen hafta beylikdüzü tıp merkezine gittik cmt günü halil bey 2 de çıkıyormuş
ona yetişemedik
nöbetçi doktor gani bey vardı toplasan 5 dakika baktı bakmadı ağzından laf çıkmıyor üstün körün ilgilendi
çok sinirlendik bakalım pzt günü halil beye gidicez

Kızlar sizce medilife mi doğum için daha iyidir yoksa Avcılar hospital mi ?
Ben 30. Haftamdayim 20.haftaya kadar medilife gidiyodum ama simdi avcilar anadolu hastanesine gidiyorum sirf ozcan bey icin. Medilife burcu hanimdanda cok memnundum ama dogum ucretleri fazla geldi bize o yuzden anadoluya gectim istemeden ama ozcan bey gibi bi doktoun varligini bilseydim eeeeenn basta giderdim dogum ucretleride uygun bana kalirsa avcilar tarafinda dersen anadolu hastanesinde ozcan bey derim doktorla iletisim onemli cekingen biri olarak onun yaninda cok rahatim

Avcılar hospital Faruk cekmeceliye gidiyorum gayrette ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…