İstanbul Beyazıt'ta patlama

Evet şu mübarek günleri nasıl zehir ediyorlar

Ölüler de var diyo kardeşim. Orada okuyor yurtta kalıyor tam yurdun önünde olmuş bütün camlar inmiş aşağıya. Tam çıkmak üzerelermiş sınava gitmek için. Allah Türk halkını korusun
Geçmiş olsun ikinizede.Allah hayr eylesin sonumuzu

Sabah kalktım.. Midem rahatsızdı.. Gitsem mi gitmesemmi diye düşünürken uyuya kalamışım. ve işe gidemedim... Tam işyerimin orası.. O saatlerde otobüsün ordan geçme vakti.. Belkide Kıl payı kurtulmak.. ama başka insanların ölümlerini duymak.. Ramazan günü.. insanlar oruçlu.. İşid- pkk- yada her ne haltsa soylarınızın tükenmesi için hergün dua edeceğim.. Evet elimden başka birşey gelmiyor olabilir ama.. dilerimki Kazdığınız o kuyuların içinde birgün o bombalarla tükeneceksiniz..

Bizim üniversitenin tam dibi kaç tane öğrenci yurt ortamı çalışan insanların olduğu uğrak bir yer. Rabbim bir daha fırsat vermesin bu işi yapanları da kahretsin inşallah.

Bakalım taşın altından hangisi çıkacak.
Cok gidip geldigim okuluma yakin bir yerdi insan cok tuhaf hissediyor
Ogreni sayfalarında genelde pkk ve dolaylı olarak hdp karsiti söylemler var. Henüz birsey belli degil ama suna cok şaşırdım co kadar öğrenci (?) De hala savunuyor yazık gerçekten
Allah ailelerine sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…