• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Başkent Hastanesi'nde Doğum Yapanlar yada Yapmayı düşünenler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ivana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ivana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
15
0
36
İstanbul
8 haftalık gebeyim. kontrollerim için İstanbul Başkent Hastanesi ne gidiyorum daha önce doğum yapanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Ben Güldeniz hanım'a gidiyorum ve çok ilgili bir doktor ama doğum yapanlardan bilgi almak daha iyi olurdu?

Tam anlamıyla birebir tecrübbem yok ama iş yerinde arkadaşımın eşi 8 aylık hamile ve o hastaneye gidiyor. Aşırı derecede memnunlar ve sanırım günde en fazla 15 hastaya bakıyorlarmış yani ilgi alaka o biçim

2010 yılında en iyi özel hastane seçildi milyarlarca verdiğimiz bir sürü özel hastanelerden biye çok iyi çıktı internetten araştırabilirsin

umarım yardımcı olmuşumdur

ben hiç gitmedim hastaneye ümraniyedeki atlas hastanesine gidiyorum ama istanbul özel başkent üniversitesi hastanesinin iyi olduğunu duymuştum en azından üniversite hastanesi. Orda doğum yapmak istiyorum o yüzden kontrollerime orada devam edicem artık. Bende hastanenin fiziki ortamı nasıl bende onu merak ediyorum. Temiz mi ve odaları güzel mi o da önemli çünkü.

Back