İstanbul Başakşehir

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
Kızlar merhaba. İş yerim taksimde. Başakşehir taksime ne kadar uzaklıkta bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

bir buçuk saatten az sürmez canım en az bir buçuk hatta. ben bakırköydeyim burdan yaklaşık bir saat sürüyo,ki burdan başakşehir de bir saat...
2 saate kadar da çıkabilir tahminimce.

Kiraları uygundu onun için sordum. Pek bilmiyorum istanbulu. Tayinim taksime çıktı şimdi. Peki oturabilecek düzgün nereler var taksime yakın?

tatlım ben bahçeşehirde oturuorum. başakşehire bağlı burası. burdan taksim 1 saat ile 1bçk saat arası deişio. Kiralar da uygundur ve güzel bir semttir kimse kimseyi rahatsız etmez.

Ben çocukluğumdan beri alıştım sessiz sakin yerlerde oturmaya. Şimdi şehrin gürültüsü zor geliyor. Yol çekmeye razıyım bu açıdan. İstanbulu da pek bilmiyorum. İnternetten araştırdım başakşehirdeki evleri. Bahçeşehirde oturmak istiyorum aslında. Ancak internetten bulamadım kiralık ev falan. Bahçeşehir diye yazınca hep başakşehir çıkıyor. Eşim de yanımda değil. Yurtdışında yüksek lisans yapıyor. Mecbur artık annemleri yada kayınvalidemleri çağırıp emlakçı gezicem :/

metronun, ekspres otobüslerin olduğu yani ulaşımın kolay olduğu semtlerde olursan uzak da olsa büyük sıkıntı çekmezsin :)

Evet bende öyle düşündüm. Levente falan gidiyormuş metro. Fakat evlerin kirası hem çok fazla hemde kiraya verilen çoğu evin içi harap. Ne zormuş bu ev bulmalar :KK43:

bende başakşehirde oturuyorum burdan taksime direkt giden otobüs var ama baya bir dolanıyor mecidiyeköy otobüsüne binip ordanda metro yaparsan 1 saatte gidersin normal şartlarda trafiğe falan yakalanmassan tabi önceden ekspres otobüs vardı ama kaldırdılar galiba o kalkmadıysa daha erken bile gidebilirsin

tatlım ben bahçeşehirde oturuorum. başakşehire bağlı burası. burdan taksim 1 saat ile 1bçk saat arası deişio. Kiralar da uygundur ve güzel bir semttir kimse kimseyi rahatsız etmez.

Evet canım bende bahçeşehirde oturuyorum. Otobüsle express olarak gidersen 45-55 dakika arası ama normal otobüsle gidersen 2 saati geçiyor şekerim.

vay baya oturan varmış :KK53:
canım sende gel tam yasanıcak yerler burası sessız sakın

X