Arkadaşlar herkese merhaba;temmuz'da düğünüm var ve önceliğim Bakırköy'de bir yerden başlamak,tavsiye edeceğiniz moda evi var mı hiç?Şimdiden teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile5
aysıra kesinlikle nettende bakabilirsin cok zor modelleri cok harika cıkarmıslar her gectigimde gözüm takılıo ayşıra moda evi yaz googleden modellerede bakabilrsin
aysıra kesinlikle nettende bakabilirsin cok zor modelleri cok harika cıkarmıslar her gectigimde gözüm takılıo ayşıra moda evi yaz googleden modellerede bakabilrsin
pinarpin kaça diktiriyorsun gelinliğini ? Ben bakırköyde sorum istediğim modeli çok pahalı bir fiyat verdi. Geldim bahçelievlere daha uygun dediler. Yer farkı çok etkiliyor yaaa...
evet ayten modaevı var . Bırde onun bır ust katında bır moda evı var(ismini hatırlayamadım). Oradakı bayan cok tatlı ve guleryuzlu. Model konusunda da cok yardımcı oluyor. Bakmakta fayda var