İstanbul [Bahçelievler,Merter,Bağcılar,Güngören,Ataköy]

Blackberry

Allahım sen bizi koru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Ben Güngörende [Güngören Belediyesine Yakın] oturuyorum ve bu civarlarda oturanlar varsa mutlaka tanışıp görüşmek istiyorum

:lepi:

ayyy ne güzel valla çok mutlu oldum tanışalımmmm :)))

sen çalışıyormusun ... ben yılbaşından beri çalışmıyorum hep evdeyim artık.. organize edelim valla ne güzel olur.. kaydirigubbakcemile5

Ben çalışıyorum ama cumartesi pazar evdeyim :) istediğin zaman görüşebiliriz sen Haznedarda ne tarafta oturuyorsun yani bilindik olarak nereye yakınsın

Emlak konut sitesinde oturuyorum. Bilindik olarak da uyum market var sitenin karşınında ... Koza bloklarının karşısındaki site.. Ben de c.tesi müsait olurum .. Pazar eşim evde oluyor.

Çok yakınız bende real'in karşı sokağındayım bende cumartesileri müsaitim :) özelden msn adresimi yazayım sana

Biz buluştukkkkk :) Biz Gamze_Can ile buluştuk oturduk sohbet ettik ben çok keyif aldım umarım uzun uzunnn yıllar bu arkadaşlık devam eder :) Kızlar neredesiniz sizde bize katılın :))))

Canım yaa ben de buluştuğumuza çok memnun oldum çok iyi geçti. ınşallah biz de b.evlerde arkadaş grubu yaparız. Haydi kızlar burayaaaa.........

Canım yaa ben de buluştuğumuza çok memnun oldum çok iyi geçti. ınşallah biz de b.evlerde arkadaş grubu yaparız. Haydi kızlar burayaaaa.........

Aradan aylar geçti neredeyse bir yıl olacak ve ben gamze_can ile tanışmış olmaktan dost olmaktan onur duyuyorum allah herkese onun kadar iyi bir dost nasip etsin. Sevincimizi, üzüntümüzü, kederimizi paylaştık birbirmizime destek olduk. Seni çokkkk ama çokkkkk seviyorum canım arkadaşımmmmmm :))))))

ben geldim bende güngören emniyetin orda oturuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…