istanbul avrupa yakasındaki hatunlarımm bekliyorummmm

mmereva

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
139
5
16
34
İstanbul
Evett hatunlarım bu sayfayı niye açtım?
Istanbul avrupa yakasına taşındım ve burda hiç arkadaşım yokkkkk bütün gün evde pinekliyorum ee kimseyi tanımadığım için işte bulamıyorumm anlayacağınız çok sıkıldım bunalıma girmeme az kaldı hissediyorum :))
arkadaş olalım buluşalım görüşelim kaynaşalım birlikte güzel vakitler geçirelim istiyorum veeeeeee
hepinizi bekliyorum:16::16::16::16:

Istanbul avrupa yakasına taşındım ve burda hiç arkadaşım yokkkkk bütün gün evde pinekliyorum ee kimseyi tanımadığım için işte bulamıyorumm anlayacağınız çok sıkıldım bunalıma girmeme az kaldı hissediyorum :))
arkadaş olalım buluşalım görüşelim kaynaşalım birlikte güzel vakitler geçirelim istiyorum veeeeeee

Olma mıı neresi avrupa yakasının :ssz:

Ewet bende 7 ay önce istanbula evlendim. Bende bahçeşehirde oturuyorum , ama ortak bi moktada buluşabiliriz.

Back