• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul avrupa yakasında tüm vücut lazer epilasyon için nereye gitmeli?

Kibelehatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
264
26
68
İstanbul
istanbul avrupa yakasında tüm vücut için nereye gitmeliyim? Hormonal bozkluk yasadığım için bir çok tüy kaldı sert ve kalın.. Yüz, çene, kollar, göbek kısımı.. Tüm vücut yaptıracağım nereye gitmeliyim?

Merhaba;
Ben Avrupa yakasın da özel bi tıp merkezinde gidiyorum tum vücut epilasyona cok memnunum tavsiye edebilirim istersen.Klinikte doktor kontrolün de yapılıyor, fiyatları paketleri de gayet uygun bi merkez.

lazer cihazı seçimini yaptın mı ? belliki kıllardan dolayı sorun yaşamıssın bence öncelikle araştırma yap ve sana en uygun lazer cihazını bul sonra bence klinik araştırmanı yapmalısın.

nereye gidilir bilmem ama nereye gidilmeyecegini biliyorum.. Ben gecen sene mecidiyekoyde tilia guzellik merkezine gittim hic memnun kalmadim. Bosu bosuna da param gitti :(

bagcılar honey ıxır guzellık salonunda utuleme sıstemı epılasyon kampanyası var 10 seans tum vucut 400 tl ılgılenenler 0212 6343460 ve 0212 6343463

Back