- Konu Sahibi prensestubis
-
Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...
Yıllar önce arkadaşım çalışırdı yanında ve şehir dışına gitmesi gerekti.3 günlüğüne ben bakmıştım yerine.
Bu kadar mı tatlı,beyefendi,kibar biri olabilir..
3 gün çalışmıştım kendisiyle çok ta işinin ehli biri gerçekten has bir prof.tur..Muayenehanesi dolup dolup taşar..
Haa bir de Bakırköy Devlet Hastanesi'nde Atilla Çankaya süper bir perinatolog'tur yoğun tavsiyeler alır..
Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...
Canım Alkan beyle ilgili biraz detay verebilir misin lütfen. Muayene ücreti ne kadar ve hangi hastanede doğum yaptırıyor? Teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar, benimde bir oerinatologa ihtiyacim var yani 2 dusuk yaptim rn son doktor sonuclari perinatologa gostermemi istedi taniginiz bayan perinatolog var mi? Ya da muayeneye gidince ne yapiyor ztn tahlilerimi yaptirdim genetik uzmani ve bi kac kadin dogumcu onemli degil dediler ama yinede bir perinataloga goster deyince tereddutte ayni seyelri yasamak ismeyorum aydinlatirsaniz bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim...
Canım rica etsem bana ulaşabilecegim telefon numaralarını verebilirmisin B.evlerde tam olarak nerede acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?