- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi asdfasdf77
Cumartesi gününe kadar Avrupa Yakası'nda acil lunapark arıyorummm:)
Bilmiyorum belki bazılarınıza çocukça gelebilir ama erkek arkadaşım şu sıralar üniversiteye hazırlanıyor ve bayağı stresli, bende bu hafta sonunu bana ayırıp ayıramayacağını sordum o da kabul etti. Pazar günü sinemaya, alışverişe gideriz diye düşündük. Ama cumartesi günü için ikimizin aklından da lunapark geçti. Fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Cevahir'in içindeki güzel bi yer biliyorum fakat yine de fikirlerinize ihtiyacım var![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Bilmiyorum belki bazılarınıza çocukça gelebilir ama erkek arkadaşım şu sıralar üniversiteye hazırlanıyor ve bayağı stresli, bende bu hafta sonunu bana ayırıp ayıramayacağını sordum o da kabul etti. Pazar günü sinemaya, alışverişe gideriz diye düşündük. Ama cumartesi günü için ikimizin aklından da lunapark geçti. Fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Cevahir'in içindeki güzel bi yer biliyorum fakat yine de fikirlerinize ihtiyacım var
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)