• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası'nda Lunaparkk:)

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Cumartesi gününe kadar Avrupa Yakası'nda acil lunapark arıyorummm:)
Bilmiyorum belki bazılarınıza çocukça gelebilir ama erkek arkadaşım şu sıralar üniversiteye hazırlanıyor ve bayağı stresli, bende bu hafta sonunu bana ayırıp ayıramayacağını sordum o da kabul etti. Pazar günü sinemaya, alışverişe gideriz diye düşündük. Ama cumartesi günü için ikimizin aklından da lunapark geçti. Fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Cevahir'in içindeki güzel bi yer biliyorum fakat yine de fikirlerinize ihtiyacım var:54:

canım gidebilseniz pendik kurtköydeki via port alışveriş merkezinde süper bi lunapark var biz geçen hafta oradaydık çok eğlendik büyükler için bir sürü şeyler var gitmenizi tavsiye ediyorum:13:

beşiktaş lunapark gidebilirsiniz hemde sahilde birşeyler içersiniz

canım gidebilseniz pendik kurtköydeki via port alışveriş merkezinde süper bi lunapark var biz geçen hafta oradaydık çok eğlendik büyükler için bir sürü şeyler var gitmenizi tavsiye ediyorum:13:

beşiktaş lunapark gidebilirsiniz hemde sahilde birşeyler içersiniz

İkinize de çokk teşekkür ederim. Önce Cevahir'e gittik orada bayağı eğlendik. Sonra yetmedi Bakırköy'e geldik:)
Tabi birazcık korktum her oyuncakta ama belli etmemek gerekkk:69:

Back