- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arastıracagım cnm .. Sen tedavı oldunmu yaklasımı ılgısı takıbı nasıl.. Hang hastane ıle calışıyorBakirkoy incirli caddesinde prof dr cemil akgul var. Ozel muanesinde calisiyo. Bu konu da gayt iyi
7 aylik denememiz olmustu. Bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim. O ay takip etti beni. Ve bi ilac verdi hemen hamile kaldim fakat dusuk yaptim. Sonrasinda 2 ay icinde yine hamile kaldim. Bu sefer dusuk icin onlemler aldi. Yaklasimi ve teshislernden memnun kaldim ben.Arastıracagım cnm .. Sen tedavı oldunmu yaklasımı ılgısı takıbı nasıl.. Hang hastane ıle calışıyor
doğum için hangı hastane ile anlaşması var cnm7 aylik denememiz olmustu. Bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim. O ay takip etti beni. Ve bi ilac verdi hemen hamile kaldim fakat dusuk yaptim. Sonrasinda 2 ay icinde yine hamile kaldim. Bu sefer dusuk icin onlemler aldi. Yaklasimi ve teshislernden memnun kaldim ben.
ayrıca ınternet adresı yok .. iletişim bılgılerıne nereden ulasabılırım7 aylik denememiz olmustu. Bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim. O ay takip etti beni. Ve bi ilac verdi hemen hamile kaldim fakat dusuk yaptim. Sonrasinda 2 ay icinde yine hamile kaldim. Bu sefer dusuk icin onlemler aldi. Yaklasimi ve teshislernden memnun kaldim ben.
Cok tesekkur ederım Siz dogumu kime dusunuyorsunuz..Sanirim etika hastanesinde dogumunu yaptiriyo. Ben dogumumu onda yaptrmadim. Cunku maddi olarak baya zirluycakti. Muanelerine 400 lira verdik. Doguma kadar gittim fakat dogumumu baska dr da yaptiricam. Tlefin numarasi icin kartini bulmm lazim. Bulup yazarim canm. Su an evde degilim
arkadaslar 1 yıldır korunmuyoruz tum tetkıklerımız normal.. Hıcbır sorun yok bundan sonrakı sürecte ınfertılıte konusunda uzman bır dr gıtmek istıyorum .. Avrupa yakasındaki dr önerılerınızı rıca edıyorum
Nerede canım? Ucret? Ve hasta takıbı ılgısı hakkındada bılgı verebılırmısın .. Hangı hastane ile calışıyorArkadaşım şiddetle tavsiye ederim..
Ben de tavsiye üzerine gittim..
Çapa'da Nasır AKSEL özel kliniği var.
Kendi doktorum
3 yıl sonunda 2 aylık tedavisi sonucu
hamileyim...
Çapa'da canım.. Çapa medilife hastanesinde doğumlara giriyor, lakin özel klinikte çalıştığı için istediğiniz hastaneye gelir diye düşünüyorum.. 150 tl ücreti.. Diyebilirim ki gecenin bir yarısı bile arasam doktoruma çok rahat ulaşabildim, her soruma sıkılmadan cevap veriyor. Çok ilgili.. Naif bir doktor.. Gittiğinde bunu sende fark edersin zaten.. Bir çok arkadaşımı yönlendirdim, hepsi de memnun kendisinden..Nerede canım? Ucret? Ve hasta takıbı ılgısı hakkındada bılgı verebılırmısın .. Hangı hastane ile calışıyor
Canım cok tesekkur ederım
İncelemeye aldım canım cok tesekkur edıyormHayatım merhaba,
Avrupa yakası yazmışsın özellikle ama doktor tavsiyesi söz konusu olunca kendimi tutamadım.
IVF de tek tavsiye edeceğim doktor - aynı zamanda şuan da doktorum - Aytuğ Kolankaya.
Gayet mütevazi ve astronomik bir ücret almadan, son derece başarılı bir tedavi gerçekleştirdi.
Ben çok memnunum.
Herkese de tavsiye ediyorum.