İstanbul avrupa yakasında infertilite konusunda uzman doktor önerilerınız ( acill)

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
arkadaslar 1 yıldır korunmuyoruz tum tetkıklerımız normal.. Hıcbır sorun yok bundan sonrakı sürecte ınfertılıte konusunda uzman bır dr gıtmek istıyorum .. Avrupa yakasındaki dr önerılerınızı rıca edıyorum

Bakirkoy incirli caddesinde prof dr cemil akgul var. Ozel muanesinde calisiyo. Bu konu da gayt iyi

Bakirkoy incirli caddesinde prof dr cemil akgul var. Ozel muanesinde calisiyo. Bu konu da gayt iyi
Arastıracagım cnm .. Sen tedavı oldunmu yaklasımı ılgısı takıbı nasıl.. Hang hastane ıle calışıyor

Serhat Sakız. Bakırköy'de muayenehanesi var. Istersen bilgilerini verebilirim.

Arastıracagım cnm .. Sen tedavı oldunmu yaklasımı ılgısı takıbı nasıl.. Hang hastane ıle calışıyor
7 aylik denememiz olmustu. Bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim. O ay takip etti beni. Ve bi ilac verdi hemen hamile kaldim fakat dusuk yaptim. Sonrasinda 2 ay icinde yine hamile kaldim. Bu sefer dusuk icin onlemler aldi. Yaklasimi ve teshislernden memnun kaldim ben.

7 aylik denememiz olmustu. Bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim. O ay takip etti beni. Ve bi ilac verdi hemen hamile kaldim fakat dusuk yaptim. Sonrasinda 2 ay icinde yine hamile kaldim. Bu sefer dusuk icin onlemler aldi. Yaklasimi ve teshislernden memnun kaldim ben.
doğum için hangı hastane ile anlaşması var cnm

ayrıca ınternet adresı yok .. iletişim bılgılerıne nereden ulasabılırım

Sanirim etika hastanesinde dogumunu yaptiriyo. Ben dogumumu onda yaptrmadim. Cunku maddi olarak baya zirluycakti. Muanelerine 400 lira verdik. Doguma kadar gittim fakat dogumumu baska dr da yaptiricam. Tlefin numarasi icin kartini bulmm lazim. Bulup yazarim canm. Su an evde degilim

Sanirim etika hastanesinde dogumunu yaptiriyo. Ben dogumumu onda yaptrmadim. Cunku maddi olarak baya zirluycakti. Muanelerine 400 lira verdik. Doguma kadar gittim fakat dogumumu baska dr da yaptiricam. Tlefin numarasi icin kartini bulmm lazim. Bulup yazarim canm. Su an evde degilim
Cok tesekkur ederım Siz dogumu kime dusunuyorsunuz..

arkadaslar 1 yıldır korunmuyoruz tum tetkıklerımız normal.. Hıcbır sorun yok bundan sonrakı sürecte ınfertılıte konusunda uzman bır dr gıtmek istıyorum .. Avrupa yakasındaki dr önerılerınızı rıca edıyorum

Oğuzhan Daver’i öneririm canım, Kadıoğlu Hastanesinde. Şişlide. İyidir gerçekten.

Arkadaşım şiddetle tavsiye ederim..
Ben de tavsiye üzerine gittim..
Çapa'da Nasır AKSEL özel kliniği var.
Kendi doktorum
3 yıl sonunda 2 aylık tedavisi sonucu
hamileyim...

Arkadaşım şiddetle tavsiye ederim..
Ben de tavsiye üzerine gittim..
Çapa'da Nasır AKSEL özel kliniği var.
Kendi doktorum
3 yıl sonunda 2 aylık tedavisi sonucu
hamileyim...
Nerede canım? Ucret? Ve hasta takıbı ılgısı hakkındada bılgı verebılırmısın .. Hangı hastane ile calışıyor

Nerede canım? Ucret? Ve hasta takıbı ılgısı hakkındada bılgı verebılırmısın .. Hangı hastane ile calışıyor
Çapa'da canım.. Çapa medilife hastanesinde doğumlara giriyor, lakin özel klinikte çalıştığı için istediğiniz hastaneye gelir diye düşünüyorum.. 150 tl ücreti.. Diyebilirim ki gecenin bir yarısı bile arasam doktoruma çok rahat ulaşabildim, her soruma sıkılmadan cevap veriyor. Çok ilgili.. Naif bir doktor.. Gittiğinde bunu sende fark edersin zaten.. Bir çok arkadaşımı yönlendirdim, hepsi de memnun kendisinden..

IMG-20150930-WA0006.jpeg

Hayatım merhaba,
Avrupa yakası yazmışsın özellikle ama doktor tavsiyesi söz konusu olunca kendimi tutamadım.

IVF de tek tavsiye edeceğim doktor - aynı zamanda şuan da doktorum - Aytuğ Kolankaya.
Gayet mütevazi ve astronomik bir ücret almadan, son derece başarılı bir tedavi gerçekleştirdi.
Ben çok memnunum.
Herkese de tavsiye ediyorum.

Hayatım merhaba,
Avrupa yakası yazmışsın özellikle ama doktor tavsiyesi söz konusu olunca kendimi tutamadım.

IVF de tek tavsiye edeceğim doktor - aynı zamanda şuan da doktorum - Aytuğ Kolankaya.
Gayet mütevazi ve astronomik bir ücret almadan, son derece başarılı bir tedavi gerçekleştirdi.
Ben çok memnunum.
Herkese de tavsiye ediyorum.
İncelemeye aldım canım cok tesekkur edıyorm

X