istanbul avrupa yakasında çift girişli DUBLEX daire arıyorum

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
istanbul avrupa yakasında çift girişli DUBLEX daire arıyorum
daireyi bulup taşındım yazana kadar bu konu kalacak 1 yılda sürebilir
yani böyle bir dairesi olan ya da komşusunda olup kiraya verilecek varsa mutlaka iletişime geçsin
muhiti iyi olsun çok uzak olmasım şehire

canım ozel mesaj 10 dakıakda bı cevap ancak yaza bılıormusum uyuz oldum ıkı saatır senı arıyorum:KK70: dedım zaten benım oturudum semt canım burası yanı çengelköy sahıl kesımı her ıkı kopruyede 5 en fazla 6 dakıkalık bı mesafe ben mustakıl bı evde oturuyorum ama cevrede var dubleks ev gozume carpar ıse haber verıım sana az cok bılırsın belkı çengelköyü canım guzel yerdır

canım ozel mesaj 10 dakıakda bı cevap ancak yaza bılıormusum uyuz oldum ıkı saatır senı arıyorum:KK70: dedım zaten benım oturudum semt canım burası yanı çengelköy sahıl kesımı her ıkı kopruyede 5 en fazla 6 dakıkalık bı mesafe ben mustakıl bı evde oturuyorum ama cevrede var dubleks ev gozume carpar ıse haber verıım sana az cok bılırsın belkı çengelköyü canım guzel yerdır

istanbulu çok iyi biliyorum eşimin işi gereği :KK70: çengelköy süper olur bizim için denk gelirsen haber ver

avrupa yakası demişsin ama ben de kandillideyim, burda çoğu ev müstakil ve dubleks-tripleks (genelde araplara yaz tatili için kiraya verilen evler var, şimdi nerdeyse hepsi boşaldı)
ama muhit ve bütçe olarak uyar mı bilemedim :26:

eşimin işi beşiktaş sarıyer ve şişlide yani bir nevi boğaza yakın olması önemli bizim için gidip gelmesi sorun olmaması için avrupa anadolu farketmeyedebilir sadece köprülere yakın olsun denk gelirsen haber verin kızlar ama çift giriş çok önemli

kuzu sen bogazı ıste dızelım ayaklarınA:d IKI BOGAZ KOPERUSUDE BESER DAKIKA ARA ILE OTOBUS SORUNUN YOK ARABAN YOKSA KOLAY YANI :d

ben satayım sana sancaktepede çift girişli 220 m2 istersen özleden yazabilirsin

X