Kızlarrrr bana yardımcı olursanız çok sevineceğim.
Yaşım 21 ve ilk defa saçlarımı boyatacağım.Saçlarımın rengi açık kumral içinde biraz ama çok az kızıllık var daha çok güneşte belli oluyor.Aileden gelen beyazlarım var ve bu beni rahatsız ediyor gerçekten azlar ama hoş değilll(
Balyajla biraz renk verirsem ilgiyi parlaklığa çekmiş olurum diye düşünüyorum.Açıkçası balyaj-gölge-röfle bunlar arasındaki farkları da çok net bilmiyorum.Tamamen boyatmak istemiyorum.Görüştüğüm bir yer balyaj önerdi doğal tonlarda altın sarısı gibi.15 tane yeter dedi.Ben kaliteli de bir yer olsun istiyorum.Çok da güzel de olsun istiyorum.Bir de öğrenciyim 100-150 arası olsun fazla da tutsun istemiyorum.Fiyatları çok iyi bilmiyorum kuaföre saç kesimine giderim sadece o kadar.Dolayısıyla çok şey istiyor da olabilirim:))
Sizin memnun kaldığınız gerçekten gönül rahatlığıyla boya konusunda bana önerebileceğiniz bir kuaför var mı?Şimdiden teşekkür ediyorummm...
:) benimde yaşım 21 bende kumralın üstüne balyaj istiyorum kuaförlere pekte güvenmiyorum illa benim istediğim olucak bal köpüğü olur bakır balyaj olur röfle atarlar gölgede vs.
tonunu kendin bi dergide falan beğenir gösterirsin 100-150 fiyat semtine göre değişir
biizm orda 30 a yapan yer var ama benim gittiğim semt yeşilköyde 200 e falan yapıyolar
yani kuaförüne göre değişiyo
:) benimde yaşım 21 bende kumralın üstüne balyaj istiyorum kuaförlere pekte güvenmiyorum illa benim istediğim olucak bal köpüğü olur bakır balyaj olur röfle atarlar gölgede vs.
tonunu kendin bi dergide falan beğenir gösterirsin 100-150 fiyat semtine göre değişir
biizm orda 30 a yapan yer var ama benim gittiğim semt yeşilköyde 200 e falan yapıyolar
yani kuaförüne göre değişiyo
Bugün boyattım saçlarımı sonuçları yazayım dedim.Tam da istediğim gibi oldu.Benim gibi saçını boyatmaktan korkan olursa gittiğim kuaförü önerebilirim kesinlikle.