istanbul avrupa yakasi

denizzkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
233
0
46
İstanbul
kizlar istanbul avrupa yakasinda güzel havuz basi veya deniz manzarali mekan ariyoruz bildiginiz duydugunuz ne varsa paylasin lütfen birde fiyat hakkindada bilgi verirseniz cok sevinirim

PLAYDROME HAVUZBAŞI – BÜYÜKÇEKMECE Beylizdüzü tarafında. ınternetten bilgilerine ulaşabilirsin... Hoş bir yer çok ta pahalı değil bildiğim kadarıyla...

Son düzenleme:
abimin düğünüde florya tesislerinde ideal salonda olmuştu serviste de yemeklerde de herhangi bir sorun yaşamamıştık davetlilerde çok memnun kalmıştı..

PLAYDROME HAVUZBAŞI – BÜYÜKÇEKMECE Beylizdüzü tarafında. ınternetten bilgilerine ulaşabilirsin... Hoş bir yer çok ta pahalı değil bildiğim kadarıyla...

playdrome de daha once bır dugune katıldınız nasıl bır mekan.ben ınternetten net bir bılgı alamadım internet adresını verırmısın

hayırlı olsun öncelikle.... ben bu işle ilgileniorum organizatörüm. semt olarak bi yer belirtmemişsin ama avcılara gelmeden BENER restaurant var tavsiye ederim eger düşünürsen fiyatta yardımcı olurum

hayırlı olsun öncelikle.... ben bu işle ilgileniorum organizatörüm. semt olarak bi yer belirtmemişsin ama avcılara gelmeden BENER restaurant var tavsiye ederim eger düşünürsen fiyatta yardımcı olurum

zeynepcim semt olarak bi kisitlamamiz yok aslinda önemli olan avrupa yakasinda olmasi...
bener i daha önce duydum ama pek bilgi alamamistim sen yardimci olabilirsen cok sevinirim
acikcasi dügünü nasil yapicagimizi bile bilmiyoruz dügün salonlari kesinlikle istemiyorum restaurant club tarzi bir mekan düsündük yemekli yada yemeksiz ve kisi sayisi mekanin fiyatina göre her sekilde degisebilir serseri-1905 hotmail.de mail adresim istersen ordan ulasabilirsin bana

abimin düğünüde florya tesislerinde ideal salonda olmuştu serviste de yemeklerde de herhangi bir sorun yaşamamıştık davetlilerde çok memnun kalmıştı..

canim benim bana bikac bilgi verebilirmisin? yemekler nasildi hangi menuyu sectiniz fiyat fln? müzik süslemeler fln hepsi fiyatin icindemiydi?? kac kisilikti sizinki?

2007 yılında oldu bizim düğün fiyatı pek hatırlayamıycam ama menü tavuk menü paçanga böreği salata içecek ve pastaydı. süslemeler içinde değil ayrıca organizasyon şirketiyle anlaşıyosun bizim düğün400- 500 kişilikti sadece sandalye süslemeleri 1.500 üstünde olunca gerek duymadık süsletmeye ztn masa sandalyeleri gayet şıktı.. orkestrada ayrıca çağırmıştık içinde değil yani..hayırlı olsun şimdiden:))

canim benim bener hakkinda bana birkac bilgi daha verebilirmisin?? özelden mesaj atarsan cok sevinirim

Back