İstanbul avrupa yakası tüp bebek merkezleri

gabriel1234

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
129
34
298
İzmir
Merhaba hanımlar,
2 aşılama yaptık, ikisi de negatif, eşimle artık tüp bebek denemek istiyoruz, istanbul avrupada iyi tüp bebek merkezleri neler, kim nerde yaptırıyo, yaptırıp ilk denemede pozitif alan var mı gibi gibi bilgilerinize ihtiyacım var, ek olarak fiyat bilgisi de iletebilirseniz çok sevinirim, 1.5 yıllık evli olduğum için devlette yaptıramıyorum :(

Merhaba hanımlar,
2 aşılama yaptık, ikisi de negatif, eşimle artık tüp bebek denemek istiyoruz, istanbul avrupada iyi tüp bebek merkezleri neler, kim nerde yaptırıyo, yaptırıp ilk denemede pozitif alan var mı gibi gibi bilgilerinize ihtiyacım var, ek olarak fiyat bilgisi de iletebilirseniz çok sevinirim, 1.5 yıllık evli olduğum için devlette yaptıramıyorum :(
Merhaba benim iki denemem farklı merkezde üçüncü denememi Bahçeci Fulya Özkan Özdamarda yaptırdım ve ilk denemede pozitifimi aldım kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba hanımlar,
Merhaba, ben de bir tüp bebek yaptırdım pozitif çıktı ama tutmadı,endokrinoloji doktoruna gittim prolaktin ve şekerim sınırdaydı,onlar düzene girince doğal yolla hamile kaldım,Fertijinde Seval Taşdemir hoca var probleminizi çözebilir, benim tüpümün biri kapalıymış mesela, benim gibi doğal yolla hamile bile kalabilirsiniz. Tek başına tüp bebek değil de nasıl anlatsam belki çözülebilir bir mesele hemen tüp bebek yapmıyor,testlerini yapıyor,smear,lenfosit aşısı,hsg,rahim de bir problem mi var ya da pıhtılaşma, genetik mi diye bakıyor onlardan sonra endokrinoloji doktoruna da gidin bence belki hormonal bir sorun vardır.

Merhabalar embriyo kaliteniz ne idi acaba
Merhaba , hiç kalitesini sormamışım ) ama bugün 13 gün kan değerim 1100 üstü , inşaallah kalp atışını duyacağız. Her adım korku , heyecan dolu ) darısı başınıza, hepinize Allah yardımcınız olsun , güzel haberler alın

Merhaba , hiç kalitesini sormamışım ) ama bugün 13 gün kan değerim 1100 üstü , inşaallah kalp atışını duyacağız. Her adım korku , heyecan dolu ) darısı başınıza, hepinize Allah yardımcınız olsun , güzel haberler alın
Amin Allah razı olsun teşekkür ediyorum adınıza çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Back
X