istanbul avrupa yakası normal doğumu destekleyen doktorlar?

Merhaba canm. Ben başlarda hande hocaya gidiyordum. 5 ay kadar ondaydım kendisi riskli gebeliklere bakıyor detaylı ultrasonumu kendisi yaptı baya ilgili ve bilgili bir doktor. Hatta diğer doktorların hastalarının detaylısını da o yapıyor. Engin hoca ona yönlendiriyoruz demişti. Yalnız inanılmaz yoğun bir doktor. Bundan dolayı olsa gerek. Biz randevu günü en az 1 saat bekliyorduk. Bir gün 2 saat bekledik ve o gün engin hocaya geçmeye karar verdik. Ama sağolsun doğumuma oda katıldı :) hande hocayı öneririm. Ama engin hocanında ondan kalır yanı yok. Zaten şöyle onlar hep birbirlerine yönlendiriyorlar. Yani bi sıkıntı varsa oda bir görsün diyorlar. Bu konuda gerçekten çok iyiler. Hande hoca kısa ve öz konuşur ama engin hoca anlatırda anlatır. Acıbademdeki doğum fiyatları ne öyle ya :KK57:bizimki bedevaya geldi onun yanında. Hem koç inanılmaz donanımlı bir hastane. Kesinlikle tavsiye ederim. Doğum öncesi ve sonrası bebek gibi bakılıyorsun.

Çok teşekkür ederim cevap için. Acıbademe yakın diye gidiyordum ama Koç üniversite hastanesine Bukadar olumlu yorumlardan sonra muhakkak gitmem lazım Teşekkürler tekrardan

Çok teşekkür ederim cevap için. Acıbademe yakın diye gidiyordum ama Koç üniversite hastanesine Bukadar olumlu yorumlardan sonra muhakkak gitmem lazım Teşekkürler tekrardan
Rica ederim. Sağlıklı kavuşman dileğiyle canm.

Merhaba cnm. Koç üniversitesi hastanesinde dr.engin türkgeldi de doğum yaptm. Çok zorlu bir doğumdu 3 günün sonunda doğurabildim. Bu süreçte doktorum hep bana bıraktı üstelik açılmam çok yavaş ilerliyordu. Başka doktor olsa çoktan sezeryana alırdı. Ayrıca tüp bebek yöntemiyle 3.denememde elde ettiğimiz gebelikti. Tedavimide orda gördüm. Kıymetli bebek diyip asla sezeryanın adını anmadı en baştan beri. Her zaman sen ne istersen dedi. Kendisi mükemmel bir doktor. Doğm fiyatı normal 3.500. Normal+epidural 4.500. sezeryan 4000. Sezeryan+epidural 5000. Sağlıkla kavuşman dileğiyle.
Merhabalar benim 1.doğumum Sezeryan oldu ve 2. Bebeğimi ssvd destekleyen bir dr ile yapmak istiyorum Koç Üniversitesi nde bunu destekleyen dr var mı ???

Merhabalar benim 1.doğumum Sezeryan oldu ve 2. Bebeğimi ssvd destekleyen bir dr ile yapmak istiyorum Koç Üniversitesi nde bunu destekleyen dr var mı ???
Merhaba cnm. Benim doktorum engin hoca normal doğumu destekliyor ama sen ne kadar önce sezeryan oldun. Eğer şartlar uygunsa normali önerir diye düşünüyorum. Hande hocada aynı şekilde aslında hepsi. Gidip bir görüşmeni tavsiye ederim yalnız hande hoca inanılmaz yoğun önceliğin engin hoca olsun bence.

Evet canım gittim, ben sevdim bayağı ilgili ve kibar bir doktor. Herşeyi çok detaylıca anlattı, hatta abartısız 2 saat ilgilendi benle. 9da gittim, 11de çıktım odasından. Sezeryana karar verdik ama benim durumum için uygun olanı oydu. Bundan sonraki süreçte de hep kendisiyle devam edicem gibi duruyor :) sana da ayrıca teşekkür ederim tavsiyen için.
Merhaba canım doğumu yaptın Mı nasıldı son görüşlerin neler? Bende orayı düşünüyorum odaları nasıl ebeler falan ilgili mi nedir son görüşlerin?

Merhaba canm. Ben başlarda hande hocaya gidiyordum. 5 ay kadar ondaydım kendisi riskli gebeliklere bakıyor detaylı ultrasonumu kendisi yaptı baya ilgili ve bilgili bir doktor. Hatta diğer doktorların hastalarının detaylısını da o yapıyor. Engin hoca ona yönlendiriyoruz demişti. Yalnız inanılmaz yoğun bir doktor. Bundan dolayı olsa gerek. Biz randevu günü en az 1 saat bekliyorduk. Bir gün 2 saat bekledik ve o gün engin hocaya geçmeye karar verdik. Ama sağolsun doğumuma oda katıldı :) hande hocayı öneririm. Ama engin hocanında ondan kalır yanı yok. Zaten şöyle onlar hep birbirlerine yönlendiriyorlar. Yani bi sıkıntı varsa oda bir görsün diyorlar. Bu konuda gerçekten çok iyiler. Hande hoca kısa ve öz konuşur ama engin hoca anlatırda anlatır. Acıbademdeki doğum fiyatları ne öyle ya :KK57:bizimki bedevaya geldi onun yanında. Hem koç inanılmaz donanımlı bir hastane. Kesinlikle tavsiye ederim. Doğum öncesi ve sonrası bebek gibi bakılıyorsun.

Merhaba, ben de Hande hanıma 2 kez muayene oldum. Henüz 10 haftalık gebeyim. Çok şükür herşey yolunda. Ancak Hande hanım çok az konuşuyor, belki yoğun olduğundan yorgundur bilemiyorum ama bir türlü sıcaklık kuramadım kendisiyle. Herhangi bir iletişim bilgisini de paylaşmadı benimle. Aklıma takılan soruların cevaplarını internette aramak zorunda kalıyorum. (Normal ya da sezeryan ile ilgili konuşmalar hangi haftalarda yapılıyor?)
Koç üniversitesi hastanesini değiştirmek istemiyorum ama doktor konusunda tereddütüm devam ediyor. Sizlerin yorumlarını okuyunca, bir sonraki randevumu Engin Bey'den mi alsam diye düşünmeye başladım. Aynı hastanede farklı doktora gitmek hoş olur mu onu da bilemedim. Perintalog olarak detaylı ultrasonda tekrar hande hanımla da karşılaşabilirim. Offff, kararsızlık çok kötü. Zaten hormonlarım dengesiz, zır zırım sürekli. Bir de konuşmayan doktor mahvetti beni. Oysa Hande hanımı da arkadaş tavsiyesi ile bulmuştum.

Bana da bir akıl verir misiniz? Konuşkan, sıcak kanlı, Normal doğum için sonuna kadar savaş veren bir doktor tavsiyesi nolur!!!!!

Merhaba canım doğumu yaptın Mı nasıldı son görüşlerin neler? Bende orayı düşünüyorum odaları nasıl ebeler falan ilgili mi nedir son görüşlerin?
Merhaba, evet oğlum 7aylık oldu bile. Gayet memnun kaldım. Ağustosta doğum yaptım ben, hemşireler ve hastane ilgisi gayet güzeldi. Yalnız 2 ay önce aynı yerde ablam doğum yaptı. Hemşire kadrosu benden aonra çok değişmiş. Gerçekten çoluk cocuk doldurmuşlar ve tavırlarını filan hiç beğenmedik. Birkaç ayda nasıl bu kadar değişir anlamadım, hatta ablam hastaneden çıkarken birini şikayet etti.

Merhaba, ben de Hande hanıma 2 kez muayene oldum. Henüz 10 haftalık gebeyim. Çok şükür herşey yolunda. Ancak Hande hanım çok az konuşuyor, belki yoğun olduğundan yorgundur bilemiyorum ama bir türlü sıcaklık kuramadım kendisiyle. Herhangi bir iletişim bilgisini de paylaşmadı benimle. Aklıma takılan soruların cevaplarını internette aramak zorunda kalıyorum. (Normal ya da sezeryan ile ilgili konuşmalar hangi haftalarda yapılıyor?)
Koç üniversitesi hastanesini değiştirmek istemiyorum ama doktor konusunda tereddütüm devam ediyor. Sizlerin yorumlarını okuyunca, bir sonraki randevumu Engin Bey'den mi alsam diye düşünmeye başladım. Aynı hastanede farklı doktora gitmek hoş olur mu onu da bilemedim. Perintalog olarak detaylı ultrasonda tekrar hande hanımla da karşılaşabilirim. Offff, kararsızlık çok kötü. Zaten hormonlarım dengesiz, zır zırım sürekli. Bir de konuşmayan doktor mahvetti beni. Oysa Hande hanımı da arkadaş tavsiyesi ile bulmuştum.

Bana da bir akıl verir misiniz? Konuşkan, sıcak kanlı, Normal doğum için sonuna kadar savaş veren bir doktor tavsiyesi nolur!!!!!

Merhabalar, hande hanım ile ilgili hiç böyle bir yorum duymamıştım.. Bence yoğunluğundan kaynaklanan bir durumdur.. 10 haftalık hamileyseniz 1 ya da 2 kez göründünüz herhalde, bence hemen şartlamayın kendinizi.. Ben en başından beri hande hanıma gitmek istedim ama boş günlerim hiç onun programına uymadı. Sizin de dediginiz gibi perinatolog oldugu icin gercekten normalden daha yogunlar ebru hanim ve hande hanim..
Diger bir konuya gelince o hastanedeki butun kadin dogum doktorlari normal dogumu destekliyor bence.. yani baska bir doktora da gidebilirsiniz en dogal hakkiniz bunu kimsenin dert edecegini sanmiyorum.. kendi doktorumla programim uymadiginda ben de farkli doktora gorunuyorum..
Hayirlisiyla ilerlesin insallah gebeliginiz :anneadayı::nazar: mutlu günler

Merhabalar
Öncelikle hande hanımın yapısı biraz öyle. Yani az ve öz konuşur. Soru sorarsan yanıtsız bırakmaz. Yani biraz mesafeli bir doktor. Belki yoğunluktan veya yorgunluktan. Bilemiyorum.
Ben 14.haftama kadar falan hande hanıma devam ettim. Ama eşiminde ısrarıyla engin hocaya geçmeye karar verdik. Öncedende tedavi aşamasında tanıyorduk kendisini.
Engin hoca daha cana yakın ve çok konuşkan. İstediğim her zaman whatsappdan yada arayarak ulaşıyordum. Hala bir sıkıntım olduğunda ararım.
Bence aynı hastanede farklı doktora gitmekten çekinme. Bu yolda senin düşüncelerin önemli. Önemli olan sensin..
Ben engin hocaya geçtim ama hande hocada detaylımı yaptırdım. Hiçbir farklılık olmadı. Doğumumada katıldı. Onlar bir ekip ve paslaşıyorlar bu çok çok güzel gerçekten. Öyle sen beni bıraktın gittin gibi bir tavır yok asla.
Hatta oğlum hande hocanın eline doğdu :) engin hoca benimle uğraşıyordu o ara :)
Ve yukarılardada anlatmışımdır herhangi başka bir problem yoksa engin hoca kesinlikle normal doğuma yönlendiriyor
Bir görüşmeni tavsiye ederim muhakkak..
Baktın olmadı hande hocaya devam edersin canım.

Ya hastane çok değişmiş ya da tüm sorumsuzlıkları bana denk gelmiş. Hastanede ilgi sıfır, saygı itina sıfır. Demem randevu saatimiz için 1-2 saat beklerken bizim zamanımızdan bu şekilde çalınıyormuş. Sizinle içeride 2 saat ilgilenilirken bir başka hasta 2 saat bekletilip 10-15 dakikada alelacele gönderiliyor. Rapor sonucu, randevu almak için yaşatılanların telafisi yok! Üstelik şikayete geri dönüş yapmaktan da aciz bir kurumsal yapısı var. Yaşadığım son 8-9 haftada yaşattıklarından dolayı ben kesinlikle Koç Üniversitesi'ni tavsiye etmiyorum.

Merhaba ben de bu konuda araştırma yapıyorum güncel olarak tavsiye edeceğiniz doktor önerisi var mı arkadaşlar? Mümkün olabildiğince normal doğum destekçisi olmasını istiyorum

X