- 4 Nisan 2012
- 113
- 34
Merhaba canm. Ben başlarda hande hocaya gidiyordum. 5 ay kadar ondaydım kendisi riskli gebeliklere bakıyor detaylı ultrasonumu kendisi yaptı baya ilgili ve bilgili bir doktor. Hatta diğer doktorların hastalarının detaylısını da o yapıyor. Engin hoca ona yönlendiriyoruz demişti. Yalnız inanılmaz yoğun bir doktor. Bundan dolayı olsa gerek. Biz randevu günü en az 1 saat bekliyorduk. Bir gün 2 saat bekledik ve o gün engin hocaya geçmeye karar verdik. Ama sağolsun doğumuma oda katıldı :) hande hocayı öneririm. Ama engin hocanında ondan kalır yanı yok. Zaten şöyle onlar hep birbirlerine yönlendiriyorlar. Yani bi sıkıntı varsa oda bir görsün diyorlar. Bu konuda gerçekten çok iyiler. Hande hoca kısa ve öz konuşur ama engin hoca anlatırda anlatır. Acıbademdeki doğum fiyatları ne öyle ya bizimki bedevaya geldi onun yanında. Hem koç inanılmaz donanımlı bir hastane. Kesinlikle tavsiye ederim. Doğum öncesi ve sonrası bebek gibi bakılıyorsun.
Çok teşekkür ederim cevap için. Acıbademe yakın diye gidiyordum ama Koç üniversite hastanesine Bukadar olumlu yorumlardan sonra muhakkak gitmem lazım Teşekkürler tekrardan