- Konu Sahibi Hebehubele
-
Cnm ben tüp bebek doktoruna gidiyorum oranın tüp bebek merkezi iyi eşim orada çalıştığı için onunla gidiyorum sabah erkenden ilk sırayı alıyorum tabi öğleden sonra çok kalabalık oluyor tıklım tıklım arada bir test yaptırırsan kadın doğum bölümüne gidiyorum 2 doktor tanıdım kadın doğumda ikiside harika doktorlar biri serdar kütük doçent doktor diğeri banu kılıçoğlu riskli gebeliğim o yüzden takip ediyorlarTeşekkürler.
Sıra olmuyor mu orda vakıf hastanesi ya, ayni doktora randevu bulabiliyor musunuz hep
Ben bezmialem vatan caddesinde dç dr pınar özcana gidiyorum çok memnunum. Çok yoğun bi dr bazen bekleyebiliyorsunuz ama infertilite uzmanı ve ilgili bi dr. İki yıldır dr dr geziyorum drumu buldum diyebilirdimmuayene ücreti 100 tl bu arada
Bana rahim filmi çektirdi sonra aşılama gapılcaktı. Çektirdiğim ay hamile kaldım ama kürtajla sonuçlndı. Ben randevu alarak gidiyorum dr ameliyatta olmadığı sürece bekletmiyo. Çok memnunum kendisindenBende pınar özcan a gidiyorum hamile kaldınız mı ?
Ben de ekim annesi olucaktım 7. Haftamda kalp atımı durduBende pınar özcan a gidiyorum hamile kaldınız mı ?
Ben de ekim annesi olucaktım 7. Haftamda kalp atımı durduinşallah sağlıkla doğar bebeğiniz
Bende hamilelikte gittiğimde memnun kalmamıştım. Sanırım gebelik takibini tüp bebek infertilite drlarına yaptırmamak lazımÜzüldüm Rabbim yeni gebelikte sağlık sıhhat nasib etsin bende tüp bebek sürecinde çok memnun kaldım ama gebelik takibinde çok zayıf 3.5 aydır takibini yapıyor örneğin birşey söylemeyi unutuyor ama ben söyledim siz unutmuşsunuz muamelesi yapıyor gebelikten sonra fos çıktı malesef benimde ikili tarama testim vardı dün gittim panikle değerin çok yüksek çıkmış deyip beni korkuttu kadın doğum doktoruna yönlendirdi ağla ağla içim dışıma çıktı kadın doğum doktoru korkulacak birşey olmadığını çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi içim bir nebze rahat etti
Bende hamilelikte gittiğimde memnun kalmamıştım. Sanırım gebelik takibini tüp bebek infertilite drlarına yaptırmamak lazım
Kan sulandırıcı mı kullanıyosunuzAynen öyle yani imkan olsa farklı bir doktora giderdim ama ilaç takibini kendisi yapıyor mecburi gidiyorum
Tüp bebek süresince farklı bir sürü ilaç kullandım yaklaşık günde 9 hap 3 iğne alıyordum şimdi sadece kan sulandırıcı ve tsh için ilaç kullanıyorum zamanla hepsini bıraktırdıKan sulandırıcı mı kullanıyosunuz
Pıhtılaşma için tahlil yaptırdı bana da sizin de yapıldı mı kaç günde çıktı bezmialemde mi yapıldı birdeTüp bebek süresince farklı bir sürü ilaç kullandım yaklaşık günde 9 hap 3 iğne alıyordum şimdi sadece kan sulandırıcı ve tsh için ilaç kullanıyorum zamanla hepsini bıraktırdı
Pıhtılaşma için tahlil yaptırdı bana da sizin de yapıldı mı kaç günde çıktı bezmialemde mi yapıldı birde
Anldım cnm sağol geçmiş olsun benim ki trombofili testiBenim trombositlerime bakıyor dahiliye doktoru 2 saatte çıkıyor sabah akşam oksapar iğne kullanıyorum
Anldım cnm sağol geçmiş olsun benim ki trombofili testi
Cnm ben tüp bebek doktoruna gidiyorum oranın tüp bebek merkezi iyi eşim orada çalıştığı için onunla gidiyorum sabah erkenden ilk sırayı alıyorum tabi öğleden sonra çok kalabalık oluyor tıklım tıklım arada bir test yaptırırsan kadın doğum bölümüne gidiyorum 2 doktor tanıdım kadın doğumda ikiside harika doktorlar biri serdar kütük doçent doktor diğeri banu kılıçoğlu riskli gebeliğim o yüzden takip ediyorlar
evt bebeg8m 5 aylık oldu ne ilaca ne iğneye gerek.kalmadan hemdeAy topik eskiymiş galiba bende yeni sanıp yazdım neyse başka fikir arayanlar olur belki umarım siz bebişinize kavuşmuşsunuzdur❤
Ne güzel maşallah allah bağışlasınevt bebeg8m 5 aylık oldu ne ilaca ne iğneye gerek.kalmadan hemde
amin Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah sağlıklı bir bebek.Ne güzel maşallah allah bağışlasın
Ben okuldan dolayı öğlenden sonra gitmem gerekiyor doktora. Medipole başlayacağım önümüzdeki hafta.
Neredeki bezmialeme gidiyorsunuz semt olarak bir de randevu da inferlite yazmıyor kadın doğum olarak mı alıyorsunuz acabaBEzmialem de infertilite iki doktor var ikisinde iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?