• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Istanbul Avrupa yakası kadın doğum doktoru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler.
Sıra olmuyor mu orda vakıf hastanesi ya, ayni doktora randevu bulabiliyor musunuz hep
Cnm ben tüp bebek doktoruna gidiyorum oranın tüp bebek merkezi iyi eşim orada çalıştığı için onunla gidiyorum sabah erkenden ilk sırayı alıyorum tabi öğleden sonra çok kalabalık oluyor tıklım tıklım arada bir test yaptırırsan kadın doğum bölümüne gidiyorum 2 doktor tanıdım kadın doğumda ikiside harika doktorlar biri serdar kütük doçent doktor diğeri banu kılıçoğlu riskli gebeliğim o yüzden takip ediyorlar

Ben bezmialem vatan caddesinde dç dr pınar özcana gidiyorum çok memnunum. Çok yoğun bi dr bazen bekleyebiliyorsunuz ama infertilite uzmanı ve ilgili bi dr. İki yıldır dr dr geziyorum drumu buldum diyebilirdim 😄 muayene ücreti 100 tl bu arada

Bende pınar özcan a gidiyorum hamile kaldınız mı ?

Bende pınar özcan a gidiyorum hamile kaldınız mı ?
Bana rahim filmi çektirdi sonra aşılama gapılcaktı. Çektirdiğim ay hamile kaldım ama kürtajla sonuçlndı. Ben randevu alarak gidiyorum dr ameliyatta olmadığı sürece bekletmiyo. Çok memnunum kendisinden 😁 sizde memnun musunuz. Gebelikte ona gitmeyi bırakmıştım tüp bebek dru diye. Ama bu sefer hamile kalırsamda gidcem 😌

Ben de ekim annesi olucaktım 7. Haftamda kalp atımı durdu 😞 inşallah sağlıkla doğar bebeğiniz

Üzüldüm Rabbim yeni gebelikte sağlık sıhhat nasib etsin bende tüp bebek sürecinde çok memnun kaldım ama gebelik takibinde çok zayıf 3.5 aydır takibini yapıyor örneğin birşey söylemeyi unutuyor ama ben söyledim siz unutmuşsunuz muamelesi yapıyor gebelikten sonra fos çıktı malesef benimde ikili tarama testim vardı dün gittim panikle değerin çok yüksek çıkmış deyip beni korkuttu kadın doğum doktoruna yönlendirdi ağla ağla içim dışıma çıktı kadın doğum doktoru korkulacak birşey olmadığını çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi içim bir nebze rahat etti

Üzüldüm Rabbim yeni gebelikte sağlık sıhhat nasib etsin bende tüp bebek sürecinde çok memnun kaldım ama gebelik takibinde çok zayıf 3.5 aydır takibini yapıyor örneğin birşey söylemeyi unutuyor ama ben söyledim siz unutmuşsunuz muamelesi yapıyor gebelikten sonra fos çıktı malesef benimde ikili tarama testim vardı dün gittim panikle değerin çok yüksek çıkmış deyip beni korkuttu kadın doğum doktoruna yönlendirdi ağla ağla içim dışıma çıktı kadın doğum doktoru korkulacak birşey olmadığını çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi içim bir nebze rahat etti
Bende hamilelikte gittiğimde memnun kalmamıştım. Sanırım gebelik takibini tüp bebek infertilite drlarına yaptırmamak lazım 😅

Tüp bebek süresince farklı bir sürü ilaç kullandım yaklaşık günde 9 hap 3 iğne alıyordum şimdi sadece kan sulandırıcı ve tsh için ilaç kullanıyorum zamanla hepsini bıraktırdı
Pıhtılaşma için tahlil yaptırdı bana da sizin de yapıldı mı kaç günde çıktı bezmialemde mi yapıldı birde 🙄

Cnm ben tüp bebek doktoruna gidiyorum oranın tüp bebek merkezi iyi eşim orada çalıştığı için onunla gidiyorum sabah erkenden ilk sırayı alıyorum tabi öğleden sonra çok kalabalık oluyor tıklım tıklım arada bir test yaptırırsan kadın doğum bölümüne gidiyorum 2 doktor tanıdım kadın doğumda ikiside harika doktorlar biri serdar kütük doçent doktor diğeri banu kılıçoğlu riskli gebeliğim o yüzden takip ediyorlar

Ben okuldan dolayı öğlenden sonra gitmem gerekiyor doktora. Medipole başlayacağım önümüzdeki hafta.

Back