• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Istanbul Avrupa yakası kadın doğum doktoru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.526
88
İstanbul Avrupa yakasında kadın doğum önerilerinizi bekliyorum.
Yumurta takibi yaptırabileceğim anlayışlı bir doktor. Devlet hastanesine gittim jinekolojik muayenem çok rahat olmuştu. Fakat sadece ilaç verdi. Bende özele gittim yumurta takibi yaptırmak için ama jinekolojik muayenemde beni çok hirpaladi ve bağırta bağırta muayene etti canımı cok acıttı .4 gün oldu muaneyene biteli fakat hala ağrım devam ediyor. Bu yüzden yumurta takibimide çatlama iğnesini de güleryüzlü anlayışlı. Bana gerçekten yardimci olacak bi doktorda sürdürmek istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba birçok doktor değiştirdim kolan hastanesinde dilek hanım kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi bir doktordur muayne ücreti 40 tl idi 8 ay önce filan fakat kendisine devam edemedim çünki eşim hastane personeli indirimi olduğu için medipol hastanesine geçiş yaptım medipol hastanesinde burcu banu boyama var doç. doktor alanında çok iyidir ama kendisi aşırı derece de yoğun ilk muaynem ondaydı memnun kaldım ama randevu bulmak çok zor birde şuanda gittiğim var yine medipolde nur cansu yılmaz hanım kendisi müsait randevu da sıkıntı yaşamazsınız ve ilgilidir tavsiye ederim hala devam ediyorum.

merhaba birçok doktor değiştirdim kolan hastanesinde dilek hanım kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi bir doktordur muayne ücreti 40 tl idi 8 ay önce filan fakat kendisine devam edemedim çünki eşim hastane personeli indirimi olduğu için medipol hastanesine geçiş yaptım medipol hastanesinde burcu banu boyama var doç. doktor alanında çok iyidir ama kendisi aşırı derece de yoğun ilk muaynem ondaydı memnun kaldım ama randevu bulmak çok zor birde şuanda gittiğim var yine medipolde nur cansu yılmaz hanım kendisi müsait randevu da sıkıntı yaşamazsınız ve ilgilidir tavsiye ederim hala devam ediyorum.
Canim hangi medipol bu bahsettiğin dotorlar hangi semt.yani?

Yumurta takibi yaptırabileceğim anlayışlı bir doktor. Devlet hastanesine gittim jinekolojik muayenem çok rahat olmuştu. Fakat sadece ilaç verdi. Bende özele gittim yumurta takibi yaptırmak için ama jinekolojik muayenemde beni çok hirpaladi ve bağırta bağırta muayene etti canımı cok acıttı .4 gün oldu muaneyene biteli fakat hala ağrım devam ediyor. Bu yüzden yumurta takibimide çatlama iğnesini de güleryüzlü anlayışlı. Bana gerçekten yardimci olacak bi doktorda sürdürmek istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim.
Canm merhaba hamielsin galiba hayirli olsun..bende yumurta takibi yaptiracaim uyi bir doktor ariyorum..sen o dobemde gittinmi doktora

Canm merhaba hamielsin galiba hayirli olsun..bende yumurta takibi yaptiracaim uyi bir doktor ariyorum..sen o dobemde gittinmi doktora

ben esenler medipolde Burcu Aydın Boyama’ya gidiyorum yumurta takibi icin. O kadar candan ve iyi bir doktor ki..tavsiye ederim. İnsana değer verip derdini dinleyen , seninle konuşup sıkıntını çözmeye çalışan gerisi nasip kısmet diyebilen iyi bir doktor. İnstagramda da bakabilirsin hesabına.

insallah yakında hepimize nasip olucak bebisler

uzun zamandandır gebelik düşünüyorum.İstanbulda doktor arıyorum .... buldum gideniniz varmı önerebileceğiniz başka bi doktor varmıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun zamandandır gebelik düşünüyorum.İstanbulda doktor arıyorum .... buldum gideniniz varmı önerebileceğiniz başka bi doktor varmıdır
Merhaba, Avrupa yakasında yine Alin Başgül Yiğiter’in kliniği var, Fulya Vital Plaza yeri, çok anlayışlı ve bilgi veren bir hekim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar halen Nur Cansu Yılmaz a gidiyor musunuz acaba ? Nasıl birisi? Tavsiye eder misiniz ?

Merhaba devam etmiyorum yapılacak birşey kalmadı deyip aşılama merkezine yönlendirdi uzun süredir gitmiyorum kendisine

Esenler medipole gitmeyi düşünüyorum ben de takip icin ama Burcu cok yoğunmuş istemiyorum. Sehruz cok sert dediler. Digerlerini de tanımıyorum. Var mi bildigin? Önerir misin ?

Ben bezmialem vatan caddesinde dç dr pınar özcana gidiyorum çok memnunum. Çok yoğun bi dr bazen bekleyebiliyorsunuz ama infertilite uzmanı ve ilgili bi dr. İki yıldır dr dr geziyorum drumu buldum diyebilirdim 😄 muayene ücreti 100 tl bu arada

Back