- 26 Şubat 2024
- 188
- 89
-
- Konu Sahibi Happygirl123
Avcılar, beylikdüzü, bakirkoy olabilir. Metrobusle, marmaray ile kolay ulaşım sağlayabileceğim yerde olsun istiyorum. Çalıştığım için zamanım kısıtlıSemt söylersen yardımcı olabiliriz
Aşılama , tüp bebek. 14 aydır çocuk sahibi istiyoruz olmadı. 2 doktora gittim memnun kalmadım, bu sebeple yeni doktor araştırıyorumSiz gebelik takibi için mi yok tüp bebek vs tedavi için mi doktor önerisi istiyorsunuz
Doktorunuzun adı nedirBen küçükçekmecede tedavi görüyorum 2.aşılamamda pozitif olmuştu
Umut yolalDoktorunuzun adı nedir
Teşekkürler, bakacağımUmut yolal
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm şişli memorial de eğer tüp bebek gerekirse tavsiye ederimAşılama , tüp bebek. 14 aydır çocuk sahibi istiyoruz olmadı. 2 doktora gittim memnun kalmadım, bu sebeple yeni doktor araştırıyorum
Doktorunuzun adı nedir acaba,Ben de tüp bebek tedavisi gördüm şişli memorial de eğer tüp bebek gerekirse tavsiye ederim
Semra hoca ekibin başı orada bir çok doktor var takip eden beni en çok lale hoca ve aysu hoca takip ettiDoktorunuzun adı nedir acaba,
Aşılama , tüp bebek. 14 aydır çocuk sahibi istiyoruz olmadı. 2 doktora gittim memnun kalmadım, bu sebeple yeni doktor araştırıyorum
Ziya kalem şiddetle öneririmAşılama , tüp bebek. 14 aydır çocuk sahibi istiyoruz olmadı. 2 doktora gittim memnun kalmadım, bu sebeple yeni doktor araştırıyorum
Hangi açıdan öneriyorsunuz?, hastanenin labı iyi m bilginiz var mı?Ziya kalem şiddetle öneririm
Şuan Beylikduzu Medilife ya gidiyorum. Bu ay aşılama surecindeyiz, önerdiğiniz doktoru da araştıracağım. Çok teşekkür ederimZiya kalem şiddetle öneririm
Kendim 5 gün önce transfer oldum ilk denemem ve 3. Gün pozitif sonuç aldım, doktor çok ilgili ve en önemlisi çok bilgiliHangi açıdan öneriyorsunuz?, hastanenin labı iyi m bilginiz var mı?
Rica ederim, muhakkak görüşmenizi isterim tabikiŞuan Beylikduzu Medilife ya gidiyorum. Bu ay aşılama surecindeyiz, önerdiğiniz doktoru da araştıracağım. Çok teşekkür ederim
Bende yarın randevu aldım gideceğim kısmetse sizdeki sorun neyden kaynaklıydı ilk denemenizde pozitif almanızdan dolayı çok şanslısınız yorulmamışsınızKendim 5 gün önce transfer oldum ilk denemem ve 3. Gün pozitif sonuç aldım, doktor çok ilgili ve en önemlisi çok bilgili
Gidin hatta benim yönlendirdiğimide söyleyin daha iyi yardımcı olur en azından. Sperm düşüklüğü vardı bizde. Doktoruma hep güveniyordum zaten çok şükürBende yarın randevu aldım gideceğim kısmetse sizdeki sorun neyden kaynaklıydı ilk denemenizde pozitif almanızdan dolayı çok şanslısınız yorulmamışsınız