İstanbul Avrupa yakası kadın doğum doktoru önerileri

Miniktosbik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
4
1
Merhaba

Ben 14 haftalık hamileyim,hamileliğim başladığı günden 14.haftaya gelene kadar doktorlar açısından sıkıntı yaşadık. Bebeğimi ilk öğrendiğim günden bugüne 5tane doktor değiştirdik ama hiçbiri tam olarak içime sinmiyor. Kanamam oldu ancak neden olduğunu bile açıklamıyorlar raporu yazıp yolluyolar kanamadan sonra kahverengi akıntıların devam etmesinin sebebini soruyorum kanama olsa daha mı iyi olur diye bi cevap alıyorum doktordan. Ve gittiğim doktorlar istanbulda ünlü ve hakkında çok güzel şeyler yazılan doktorlar olması dahada korkutuyor internette yazılan herşeye güvenmemeli sağlıyor. Son doktorumu çok beğendim ancak kendisinin sezeryan konusunda ısrarcı olduğu ve normal doğumda bizzat kendi hastasından duyduğum, çocuğunun doğum sırasında doktorun sert çekmesinden dolayı boyun liflerinin kopması ve senelerce bebeğin fizik tedavi görmesi sakatlıkla karşı karşıya kalması tehlikesi yaşaması beni korkuttu. Belki ilk defa böyle bişey yaşanmıştır ve bu her doktorun başına gelebilir ama yinede beni korkutmaya yetti. Bu konuda artık çok mutsuz hissediyorum kendimi ve yardımlarınızı bekliyorum

Avrupa yakasında oturuyorum ve daha önce gidip memnun kaldığınız doktorların isimlerini bekliyorum tavsiyeleriniz benim için önemli. Şimdiden çok teşekkürler.

ben kendi doktorumu tavsiye ederim size mükemmel bir doktordur kendisi sait halil bey...
özel muayenesi var çok ilgili ve güler yüzlü ve işinde çok iyidir...
internettende araştırınca öğrenebilirsiniz...
fakat çoğu hastası hep sezeryan yapmış o konuda bişey diyemem...

başak şehir cerrahı tıp merkezı buhara sultan mukkemmel bı doktor herseyı uzun uzun anlatıyor sordugun herseyı cevaplıyor mukkemmel bı doktor bence

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sait beyi biliyorum ancak kafamı karıştıran şey sezeryan harici doğumu çok az olması, Buda haliyle diğer doğumda pek iyi değilim acaba diye bi soru getiriyor aklıma. Çünkü normalde anlatılana göre gereksiz masraf çıkarmayan ve amacı kazanmamdan ziyade hastasını memnun etmek olan bi doktor ama kafamda normal doğumda ilgili sorular var. Özgürce ikisindende korkmadan seçim yapmam lazım. Başakşehirdeki doktoru duymadım ama en kısa zamanda değerlendircem. Çok teşekkür ederim

Deniz hanım teşekkür ederim. Henüz 14haftalığım 5.ayıma kadar heray yeni bi doktor deneyeceğim içime sineni bulana kadar. Ali Osman beye de muayene olalım bakalım :)

20 gun once dogum yapmış ve hem hamilelik boyunca hemde dogumda cok memnun kaldığım sevgili doktorum Cem Batukani doktor arayasinda olan tüm bayanlara şiddetle tavsiye ediyorum!!! Kendisi Maslak Acıbadem hastanesinde Perinatolog olarak gorev yapıyor. Kendisinin bilgisi,tecrübesi ve ilgisi inanılmaz,üstelik cok zorda kalmadikca asla sezeryan tavsiye etmeyen bir doktor. Bende kendisini bulduğumda düşük tehlikesi yasıyordum ancak bana verdigi sonsuz güven ve engin tecrubesiyle 8 Haziran'da benim gibi korkak bir insana bile sorunsuz bir sekilde normal dogum yaptırdı. Ben her an sezeryana kayabilecekken beni hep normal doguma hazırladı ve yönlendirdi. Üstelik benim bebeğim Yuzden geldi yani kafası ters duruyordu ve genelde boyle durumlarda doktorlar sezeryana geçmelerine rağmen Cem hocam sorunsuz bir sekilde evladımızı kucağımıza almamızı sağladı. Hem muhtesem bir hekim hemde insan olarak eminimki benim gibi pek cok bayanın hayatının en özel ve önemli ınsanlarından biridir diye düşünüyorum.

profösör doktor alkan yıldırım bahçelievler çalışlarda zaten nette arattıgınızda en ufak olumsuz yorum görmüyceksiniz
muaynesi pahalıdır ama madi durumunuz varsa gidin derim 250 tl
süper bi doktor + istediğin zaman cebini 7*24 arıyosun

Ben şirinevlerlere yakın mahmutbey yolunda medicine da fatma kasapoğlunu öneriyorum.Çok erken haftalarda tansiyon sıkıntımı farketti ve sayesinde bu 36.haftaya Allahında izniyle tabi sağ salim geldim,yanlız gece doğum gelmiyor prensip meselesi... onun dışında çok memnunum çok ilgilenip uzun uzun anlatıyor bak burasında bu bu böyledir,şöyle beslen diyerek...medicineda muayene 35 lira 10 gün içinde kontrolde ücretsiz klasik yani...biz araştırıp gittik hoş bir insan doktor olarakta insani anlamdada..para vermeyeyim die çoğu tahlilimi sağlık ocağında yap bana getir boşa para verme dedi...tek sıkıntısı gece doğuma girmemesi orası kötü ama bi git teşhis anlamında sıkıntın varsa muhakkak ilginip bir çözüm bulur umarım...

Ben şirinevlerlere yakın mahmutbey yolunda medicine da fatma kasapoğlunu öneriyorum.Çok erken haftalarda tansiyon sıkıntımı farketti ve sayesinde bu 36.haftaya Allahında izniyle tabi sağ salim geldim,yanlız gece doğum gelmiyor prensip meselesi... onun dışında çok memnunum çok ilgilenip uzun uzun anlatıyor bak burasında bu bu böyledir,şöyle beslen diyerek...medicineda muayene 35 lira 10 gün içinde kontrolde ücretsiz klasik yani...biz araştırıp gittik hoş bir insan doktor olarakta insani anlamdada..para vermeyeyim die çoğu tahlilimi sağlık ocağında yap bana getir boşa para verme dedi...tek sıkıntısı gece doğuma girmemesi orası kötü ama bi git teşhis anlamında sıkıntın varsa muhakkak ilginip bir çözüm bulur umarım...

medicine da iyidir doktorlarıda.bebek üzerine zaten o hastanede batı bahat gibi aynı oraya giden arkadaşlarım çok memnunlardı
tam teşekküllü herşey mevcut ordada doktorlarıda iyiymiş

Son düzenleme:
Florence Nightingale Alin Başgül Yiğiter. Şimdi Prof oldu. Muayene ücreti sanırım 250 civarı. Özel sigortanız varsa muhakkak kendisiyle tanışın. Ben bu kadar açıklama yapan bir prof daha öce hiç görmedim. Memorial' da Banu Göker özdemir' gidiyordum ama hastanenin labaratuarında bazı hatalar ve ciddiyetsizlikler beni hastaneden soğuttu. (bana mı denk geldi nedir anlamadım) Banu hn da biraz ilgisiz. Güleryüzlü ve cici bir insan ama maalesef yetmiyor. Şuanda Alin Hn ın ellerinde kendimi son derece güvende hissediyorum. Bu arada kendisi aynı zamanda perinatoloji uzmanıdır.

Florence Nightingale Alin Başgül Yiğiter. Şimdi Prof oldu. Muayene ücreti sanırım 250 civarı. Özel sigortanız varsa muhakkak kendisiyle tanışın. Ben bu kadar açıklama yapan bir prof daha öce hiç görmedim. Memorial' da Banu Göker özdemir' gidiyordum ama hastanenin labaratuarında bazı hatalar ve ciddiyetsizlikler beni hastaneden soğuttu. (bana mı denk geldi nedir anlamadım) Banu hn da biraz ilgisiz. Güleryüzlü ve cici bir insan ama maalesef yetmiyor. Şuanda Alin Hn ın ellerinde kendimi son derece güvende hissediyorum. Bu arada kendisi aynı zamanda perinatoloji uzmanıdır.

Mrb bidiqpetge, sen hamile misin su anda? Ben de 1-2 ay oncesinde kadar kistan beri Alin hanima gidiyordum. Gercekten isini seven bir doktor, guvenebilecegim Bir doktor. Ben gebe kalabilmek icin ona gidiyordum.
Ancak yasim bu sene 35 olacagindan isi hizlandirip bu konuda uzman olan tup bebek merkezine yoneldim. Ama sanirim hamile kalirsam gebeligimin takibi icin gidebilirim. Gayrettepede haftada 1 gun oluyor sanirim.
Bilgi paylasabilirsen sevinirim.

Mrb bidiqpetge, sen hamile misin su anda? Ben de 1-2 ay oncesinde kadar kistan beri Alin hanima gidiyordum. Gercekten isini seven bir doktor, guvenebilecegim Bir doktor. Ben gebe kalabilmek icin ona gidiyordum.
Ancak yasim bu sene 35 olacagindan isi hizlandirip bu konuda uzman olan tup bebek merkezine yoneldim. Ama sanirim hamile kalirsam gebeligimin takibi icin gidebilirim. Gayrettepede haftada 1 gun oluyor sanirim.
Bilgi paylasabilirsen sevinirim.

Bende gebe kalabilmek için ona gidiyorum. Gayrettepe de salı öğlene kadar perşembe tüm gün geri kalan günler Kadıköy de oluyor. Bana heriki tarafta uyuyor çnkü hafta sonları zaten k. valideyi ziyarete karşya geçiyoruz. Hamile kalsam bile hafta içi gidemesem de hafta sonu nasolsa karşıya geçiyoruz diye sorun etmedim. Bide istediğin şubede doğumunu yapabilirim sorun değil dedi. Benim de yaşım 32 Bu arada banda klomen diaformin ve parlodel tedavii başlattı. Uzmanlığı perinatoloji olsa da infertilite konusunda da oldukça deneyimli görünüyor. Y ada bilmiyorum sanırım ben ona çok güveniyorum:)

Bende 7 haftalık hamileyim seninle aynı dertteyim yani yenibosna nisa hastanesine gittim pek memnun kalmdım sonrasında tanıdığım iki kişide bakırköy çamlık hastanesinde derya hanımı önerdiler ona gittim fena değildi bakalım birkaç kere daha gidicem şayet olmazsa başka dr bakıcam bende arkdaşım medipol hastanesine gitti az kalsın hem cnaından hem çocuğundan olacaktı oradan medıcalparka gitti muayenesi biraz pahalı ama memnun kaldı fakat şimdi yine değiştrimek zorunda kaldı malum ücreti pahalı oda merterdeki ilgi hastanesine gidecek eğer memnun kalırsa haber veririm sana bende giderim bakarız duruma göre daha zamanımız var çok şükür :)

Bende 7 haftalık hamileyim seninle aynı dertteyim yani yenibosna nisa hastanesine gittim pek memnun kalmdım sonrasında tanıdığım iki kişide bakırköy çamlık hastanesinde derya hanımı önerdiler ona gittim fena değildi bakalım birkaç kere daha gidicem şayet olmazsa başka dr bakıcam bende arkdaşım medipol hastanesine gitti az kalsın hem cnaından hem çocuğundan olacaktı oradan medıcalparka gitti muayenesi biraz pahalı ama memnun kaldı fakat şimdi yine değiştrimek zorunda kaldı malum ücreti pahalı oda merterdeki ilgi hastanesine gidecek eğer memnun kalırsa haber veririm sana bende giderim bakarız duruma göre daha zamanımız var çok şükür :)

Bende yeni dogum yapmis ve hamileligimin basindan sonuna kadar ayni memnuniyetle kontrollerine gitmis biri olarak size tavsiye edecegim doktor ethica incirli de Merih Erguney hanim... gozun kapali gidebilirsin arkadasim

Bende yeni dogum yapmis ve hamileligimin basindan sonuna kadar ayni memnuniyetle kontrollerine gitmis biri olarak size tavsiye edecegim doktor ethica incirli de Merih Erguney hanim... gozun kapali gidebilirsin arkadasim

bende aslında ethicaya gitmek istiyorum çnk 5 yıl önce orada fıtık ameliyatı olmuş ve çok memnun kalmıştım hep aklımda o var ama birtürlü dr bilmediğim için gitmekte tereddüt ediyordum ama bu isim üzerine en kısa zamanda gideceğim inş. birde birşey soracağım kaç para ödedin orasının pahalı oldğunu söylüyorlar ama ...???

kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim

medikal park da nadide korkuta gitmek istiyorum varmı giden

merhaba

ben 14 haftalık hamileyim,hamileliğim başladığı günden 14.haftaya gelene kadar doktorlar açısından sıkıntı yaşadık. Bebeğimi ilk öğrendiğim günden bugüne 5tane doktor değiştirdik ama hiçbiri tam olarak içime sinmiyor. Kanamam oldu ancak neden olduğunu bile açıklamıyorlar raporu yazıp yolluyolar kanamadan sonra kahverengi akıntıların devam etmesinin sebebini soruyorum kanama olsa daha mı iyi olur diye bi cevap alıyorum doktordan. Ve gittiğim doktorlar istanbulda ünlü ve hakkında çok güzel şeyler yazılan doktorlar olması dahada korkutuyor internette yazılan herşeye güvenmemeli sağlıyor. Son doktorumu çok beğendim ancak kendisinin sezeryan konusunda ısrarcı olduğu ve normal doğumda bizzat kendi hastasından duyduğum, çocuğunun doğum sırasında doktorun sert çekmesinden dolayı boyun liflerinin kopması ve senelerce bebeğin fizik tedavi görmesi sakatlıkla karşı karşıya kalması tehlikesi yaşaması beni korkuttu. Belki ilk defa böyle bişey yaşanmıştır ve bu her doktorun başına gelebilir ama yinede beni korkutmaya yetti. Bu konuda artık çok mutsuz hissediyorum kendimi ve yardımlarınızı bekliyorum

avrupa yakasında oturuyorum ve daha önce gidip memnun kaldığınız doktorların isimlerini bekliyorum tavsiyeleriniz benim için önemli. şimdiden çok teşekkürler.

merhaba canım benım yazını okuyunca bıraz gec okumusum tarıhe bakınca anlasılıyor fakat ınan kı kendım yazmısım gıbı geldı aynını bende yasadım.ınsanın heyecanını bıle yasatmıyorlar bılıyorum..sırf bu yuzden bebegım olmus soylemedı kac tane doktor en son zehırlenmek uzereyken bır doktor buldum..kı kurtarılabılırdı dedı cok ılgılendı.sıslıde..hatta mecburen kurtaj oldum kendısıne..uc haftadır olu bebekle dolasmısım meger.super bır doktor.agustos annelerı dıye bır bolm vardı tek tek yazmıstım basıma gelenlerı..

Anlayacagın canım super bır doktor korkut aslan sıslı de.ozel muayenehanesı var ben oraya gıttım.sana da tavsıye ederım.ozellıkle kurtajım 3 dakıka da oldu.verdgı ılaclara ıhtıyacım bıle olmadı.cok ılgılı guleryuzlu bır doktor ve bana super moral verdı..basıma gelenlerden sonra kendısının ılgısı alakası moralman karsısındakını de yukseltmesı ınanılmazdı..ozellıkle cıcek yaptırmıstım sonrasında esımle gondermıstım ofısıne..

5ayım bitti hamilelikte.kesinlikle Memorial şişliye gitmeyin arkadaşlar.doktorları çok ama çok ilgisiz.telefonla ulaşmak gibi bir lüksünüz yok,sonuçlar hakkında konuşamazsınız,kesinlikle korktuğunuz bir değişiklik olursa arayıp bilgi alamazsınız.benim hamileliğimin 4 ayı onlar yüzünden çok kötü geçti.zaten her gittiğinizde en az 1 saat bekletiyorlar.kesinlikle tavsiye etmiyorum .

X