• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kadın Doğum Doktor Tavsiyesi

sekala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
2
0
1
27
Herkese merhaba, yaklaşık 6-7 haftalık hamileyim, aslında hem güzel doktor hemde güzel bir hastane arayışı içerisindeyim, öneri verirseniz çok sevinirim.

Bahçelievler Memorial de sordum, doğum paketi 160 bin TL dediler, Ataköy Medicana da doğum öncesi kontrollü bir paket yok aslında sadece doğum için 80 bin TL istediler, yine en güzel fiyatı bahçelievler Medical Park verdi uzm Dr olursa 110 bin TL doğum paketi dediler. Özellikle Medical Park Bahçelievlerde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı ?

Herkese merhaba, yaklaşık 6-7 haftalık hamileyim, aslında hem güzel doktor hemde güzel bir hastane arayışı içerisindeyim, öneri verirseniz çok sevinirim.

Bahçelievler Memorial de sordum, doğum paketi 160 bin TL dediler, Ataköy Medicana da doğum öncesi kontrollü bir paket yok aslında sadece doğum için 80 bin TL istediler, yine en güzel fiyatı bahçelievler Medical Park verdi uzm Dr olursa 110 bin TL doğum paketi dediler. Özellikle Medical Park Bahçelievlerde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı ?
Merhaba, memorial rutin kontrolleri ve doğumu kapsayan pakete mi 160 bin tl dedi acaba? Ben nirkaç ay önce fiyat aldığımda sadece rutin kontroller 120 bin tl doğum ekstra olarak 100 bin tl demişlerdi şaşırdım.

Yanlış anlamadıysam, Kontroller+doğum 160 dediler açıkçası 160 ı duyunca gerisini çok dinlemedim

Back
X