istanbul avrupa yakası hastane ücretleri

sarıyerlilerin ortak sıkıntısı sanırım bu :) ben de bugün fulyaya gittim. ikili tarama testi için dora hospital'a. doktorun ilgisinden, bilgi paylaşımından çok memnun kaldım. sanırım bi sonraki randevuya da aynı doktora devam edeceğim. ilk defa odada yarım saat falan kaldım bebeği doya doya gördüm rahatça duygularımı belli edebildim. çünkü daha önce azarlandığım da olmuştu harika doktorlar tarafından. istanbul cerrahi hastanesi de oraya çok yakın sanırım. fiyat ve doktorların ilgisi hakkında bilgi verebilir misiniz? sigortasız doktor muayenesi 150 liraydı burada.

Ben hiç gitmedim henüz Cerrahiye..Sadece abimin bir arkadaşı orada idari kısımda yönetici onunla konuşmuşlar doğum için vs.. Hani tanıdık indirimi alalım diye. Bu şekilde bile doğum 5000 TL.'e indi. Ama muayeneler vs. nedir bilmiyorum. Dora'da szeryan doğum ne kadar acaba? Ben SGK'Lı çalışanım ama bu tip yerlerde zaten SGK indirimi sembolik oluyor çok yapmıyorlar.

Ben hiç gitmedim henüz Cerrahiye..Sadece abimin bir arkadaşı orada idari kısımda yönetici onunla konuşmuşlar doğum için vs.. Hani tanıdık indirimi alalım diye. Bu şekilde bile doğum 5000 TL.'e indi. Ama muayeneler vs. nedir bilmiyorum. Dora'da szeryan doğum ne kadar acaba? Ben SGK'Lı çalışanım ama bu tip yerlerde zaten SGK indirimi sembolik oluyor çok yapmıyorlar.

yanlış hatırlamıyorsam 3800 dü sezeryan. normal doğum da 3200 olması lazım. tam detaylı bilgiyi tekrar gittiğimizde alacağız.bu verdiğim fiyatlar sigortasız olan bile olabilir çünkü biz en başta şu anda sigorta olmadığını söylemiştik.

telefonla bilgi veriyorlar bu arada. öyle de öğrenebilirsiniz. yeni doğan yoğun bakımı ünitesi falan da varmış. tabii ihtiyacımız olmaz inşallah ama herşeyi düşünmek gerek yine de.

telefonla bilgi veriyorlar bu arada. öyle de öğrenebilirsiniz. yeni doğan yoğun bakımı ünitesi falan da varmış. tabii ihtiyacımız olmaz inşallah ama herşeyi düşünmek gerek yine de.

Evet canım, doğum yapılıyorsa her detayı düşünmek gerek . Yeni doğan yoğun bakım olsun, bebek dr'ununda çok iyi olması gerekir. Sen yakın zamanda gidecekmisin Dora'ya? Gerçi dediğin gibi telefonla da sorulabilir. Ama gittiğinde sezeryan ücretlerini sorarsan sevinirim :)

Kotulemek istemem ama saglik sektorunde calisan arkadaslarim var bu yeni hastanelere bakmak ve gereksiz cok paralar vermek yerine eskilere yonelin tavsiyesinde bulunuyolar. Ozellikle istanbul cerrahi hakkinda iyi seyler duymadim. Sisli kolan hastanesine gideyimmi dedim bu cevabi aldim kendilerinden. kadioglu veya osmanogluna git dediler direk. Kadioglu uygun osmanoglu biraz daha pahali.

Medical park herşeyde uçuk olduğu gibi dogum ücretleri de uçuk. Yanlışlıkla gideyim demeyin yani. Bulduklarina guzel muamele ediyolar çünkü muayene ücreti gecen ay 100 ise bu ay 160 derken artik hayirlisi ya siz doğurana kadar iyi bi kâr elde ederler. 3300 sezeryan doğum ama suanki ucretiymis. Yani doguma kadar 4bin 5 bin allah ne verirse arti tabi oda ücretleri. İşlerine nasil gelirse

Merhaba anne adayları ben iki ay bir hafta dir adet olmuyorum doktora gittim yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor dedi ama neden adet olmuyorsun bilmiyorum dedi bir aydır gidiyorum bana iki defa ilaç verdi adet olayın diye bir türlü adet olmadım sözde çok iyi bir doktor özel muayenesi var ama iki aydır bana adet gordurmuyor sizin bildiğiniz iyi bir doktor varmı varsa lütfen söyleyin çok sismisim hamile de deilim kanda çıkmadı

X