İstanbul Avrupa yakası doğum ücretleri ve hekimler

-Undomiel-

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
8
2
Merhaba kızlar, yakın zamanda istanbul için doğum ücreti alanlar varsa paylaşabilir mi acaba? Çok farklı fiyatlar duyuyorum artık iyice kafam karıştı. Özellikle bahçelievler medikal park, medicana, ataköy medicana, memorial ve acıbadem hastanelerinin ücretlerini ve oralarda doğum yapmış arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum. Memnun kaldığınız doktor önerilerine de açığım. 12 haftalık gebeyim ve doktor daha seçemedim açıkçası. Şimdilik medikal ve medicanaya gittim.

Benim ilk dogum bakirkoy acibademdi. Doktorum bodruma gecti ama tum ekip cok iyiydi cok rahat ve mutlu bir surecti. Guncel fiyatini bilmiyorum ama gozum kapali tavsiye ederim.

Benim ilk dogum bakirkoy acibademdi. Doktorum bodruma gecti ama tum ekip cok iyiydi cok rahat ve mutlu bir surecti. Guncel fiyatini bilmiyorum ama gozum kapali tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için. Acıbadem ile ilgili hem iyi hem kötü yorumlar gördüğüm için biraz kafam karışık. Gitmeyi çok isteğim bir doktor orada doğum yaptırıyor o nedenle çok merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim paylaştığınız için. Acıbadem ile ilgili hem iyi hem kötü yorumlar gördüğüm için biraz kafam karışık. Gitmeyi çok isteğim bir doktor orada doğum yaptırıyor o nedenle çok merak ediyorum.
Dedigim gibi anestezi doktorundan, hemsiresine, hastabakiicisina kadar cok iyiydi. Prenses gibi bakiyorlar. Eve donunce kulkedisi 🤣🙈

Bunu bende merak ediyorum. Floya Medicalpark hastanesi nasıl bilgisi olan var mı acaba?
Ben bahçelievlerdekine gittim iki kere. Çok da meşhur övündükleri bir doktora. Ne hastaneden ne de doktordan pek memnun kalmadım açıkcası ama eve en yakın hastane de burasıydı. E5 üzeri olduğu için çok kalabalık. Belki florya biraz daha düzenlidir. Floryaya perinatolog için gitmeyi düşünüyordum sonra vazgeçmiştim.

X