• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Istanbul avrupa yakas iin kna gecesi mekanlar yardm!!!

Helin hanım,bende çıldırmış bir şekilde avcılarda kına mekanı arıyorum. Açık alan olsun istiyorum bu yüzden terası olan sahildeki cafelere baktım ama organizasyon yapmıyorlar. Düğün salonu da ben istemiyorum. Villa Tuana dışında önerebileceğiniz yerler varmı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim..

Ezgi hanım ben avcılar sahilde oturuyorum denizköşkler mahallesini biliyorsunuzdur belki.Avcılarda yüzlerce mekan var ama hangisi kına gecesi için kiralar şuanda bilmiyorum.Aslında birkaç mekan var pera cafe tropicano gibi ama bu arayış içinde fiyat aralığı sizi zor duruma sokmayacaksa tabi,çünki bu saydığım ve buna benzer mekanlarda yazları fiyatlar boş mekan olsa bile 2bin lira yada daha fazlasını bulabilir.Pazartesi ya da salı günü bu saydığım mekanların bilgilerinide burdan paylaşıp yardımcı olmaya çalışırım Ezgi hanım

çok teşekkür ederim, burdan bekliyorum haberlerinizi, eğer organizasyon yapıyorlarsa bende gidip konuşurum.. zormuş bu işler =))

Selâm kızlar 6-7 Eylül arasında kına gecesi yapmayı düşünüyorum fakat hala bir mekan bulabilmiş değilim. Bayanlara özgü, dilediğimiz gibi eglenebilecegimiz fiyatı makul bir yer. Bilen gören duyan varsa haber bekliyorum;)

Sefaköy değil ama Gönül davet salonunu önerebilirim. Bahçelievler, bakırköy, fatih, beylikdüzü, beşiktaşta şubeleri var. Organizasyonu onlar yapıyor. Ben fatih şubesiyle anlaştım kına için. Fiyatta çok yardımcı oldular, hizmet kalitesini ve organizasyonu herkes çok beğeniyor. Bu arada kına haricinde de bi çok süpriz yaptılar bana, yıldönümü yemeği, kuaför, kına günü yemek, fotoğraf çekimi, güzellik salonu gibi. Kısacası tavsiye ediyorum.

Kuzenimin nişanı Bakırköy Gönül Davet'te olmuştu çok beğendik biz de orada kına gecemizi yapacağız kısmetse.

Merhaba
Ben bahçelievlerde Garden'da (medicana yanında) yapıcam kına'yı..çarşamba günü akşam olacak 7-12 arası, çerez, içeçek, müzik, fotograf (sonra cd de verilecek) ve video çekimi dahil - hepsine 600 verdik.. belki faydalı olur sizler için :)

canım memnun kalmış mıydın mekandan?

Selâm kızlar 6-7 Eylül arasında kına gecesi yapmayı düşünüyorum fakat hala bir mekan bulabilmiş değilim. Bayanlara özgü, dilediğimiz gibi eglenebilecegimiz fiyatı makul bir yer. Bilen gören duyan varsa haber bekliyorum;)

ben sefa düğün salonunda yapmıştım kına mı

bide meşale kafe de var araştırmıştım

Sefaköy değil ama Gönül davet salonunu önerebilirim. Bahçelievler, bakırköy, fatih, beylikdüzü, beşiktaşta şubeleri var. Organizasyonu onlar yapıyor. Ben fatih şubesiyle anlaştım kına için. Fiyatta çok yardımcı oldular, hizmet kalitesini ve organizasyonu herkes çok beğeniyor. Bu arada kına haricinde de bi çok süpriz yaptılar bana, yıldönümü yemeği, kuaför, kına günü yemek, fotoğraf çekimi, güzellik salonu gibi. Kısacası tavsiye ediyorum.

delirttier beni illa kına kız evıne yakın olmalıymıs :S fıkrın ıcın tesekkur ederim yine de canım çok sagol

Bakırköy incirlide kuaför sabahat var sabahat hn makyaj ve saç konusunda çok başarılı ve ödülleri var ben gelin sacı için igtmiştim makyaja hayran kaldım çok profesyonel makyaj yapıyor kendisi sidetle tavsiye ederim..

Kizlar 14 haziranda dugunum var.istanbul gaziosmanpasada oturuyorum..yakin cevrede kina icin uygun fiyatli bir mekan ariyorum..onerilerinizi bekliyorum...:)

herkese merhaba,
bende 2014 haziran ayında evlenicem, düğüne sınırlı sayıda insan çağırabileceğimizden kınaya istediğim herkesi çağırabilmek istiyorum. şişlide oturuyorum, yakın yerlerde olan, bildiğiniz önerebileceğiniz güzel bir kına mekanı var mıdır ?

herkese merhaba,
bende 2014 haziran ayında evlenicem, düğüne sınırlı sayıda insan çağırabileceğimizden kınaya istediğim herkesi çağırabilmek istiyorum. şişlide oturuyorum, yakın yerlerde olan, bildiğiniz önerebileceğiniz güzel bir kına mekanı var mıdır ?

Back