Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakırköyde madonun vıp salonu var kuzenimin kınası orda olmuştu hoş bir mekan
sarıyerde riva restauranta gitmişti bi arkadaşım fotolardan gördüm oldukça güzel mve manzaralı bir yer
selamlar külliye mekanı hakkında daha cok yardım alabilcegim bi adres varmı?Kına gecelerinizi geleneksel bir ambiyans,geleneksel yiyecekler ve muhteşem haliç manzarasını izleyerek yapmak ister misiniz?
Doyasıya eğlence sizleri bekliyor.
bende güzel bir kına gecesi mekanı arıyorum. özellikle avcılar beylikdüzü civarı olsun istiyorum.erkek gelmeyecek,rahat olacağımız bi mekan arıyorum.kadın garsonlar kadın dj vs.
yardımcı olursanız sevinirim.
slm ametists ben gelinliğimi fatihte, nişanlılığımı diktirdiğim yere diktirmeyi düşünüyorum.nişanlılığım çok güsel olmuştu.kimsede öle bişi yoktu yani :93:
selam tatlıcady
şimdiden hayırlı olsun.
evet dediğin gibi ben çok gezdim san abirkaç örnek veriyim sende kendin değerlendirisin.
beylikdüzü belediyesinin bir salonu var. kıvılcım eczanesi üstü muhtarlığın orası karşısında okul var galiba. bulamazsan direk belediyeye git zaten oradan kiralıyorsun. bir salon sahnesi oturma yerleri var. müzğini kendin ayarlıyorsun ses sistemi var. yani boş salon istemediğin kimse girmiyor örvli falan yok yani. fiyatı 375 tl idi galiba. bunun dışında cafelere falan baktım ama kuruyemiş verdiği halde beyzade ile aynı fiyatı söylediler. bir de nisan organizasyon die bir yer var. pazarın oradaki villardan birinde. alt katı var aslında kına için çok uygun 800-900 gibi bir fiyat verdiler. istediğin müziği yapıyorlar. eğer yardımcı olabileceğim birşey olursa tekradan haberleşiriz. kolay gelsinnnn..
teşekkürler cvb verdiğin için cnm
ama ben bu tarz bişi istemiyorum. ben bayanlara özel disko ortamı oluşturmak istiyorum. detayları özelden yazıyorum sana belki kafanda kalmıştır.
bende güzel bir kına gecesi mekanı arıyorum. özellikle avcılar beylikdüzü civarı olsun istiyorum.erkek gelmeyecek,rahat olacağımız bi mekan arıyorum.kadın garsonlar kadın dj vs.
yardımcı olursanız sevinirim.
:93: