• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah İstanbul-Avrupa nikah sonrası yemek mekanı

meltemoncul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
2.600
15
683
kızlar böyle bi başlık var mıydı? ben mi göremedim bilemiyorum
ama bu konuda acil yardıma ihtiyacım var delikafadulden
15-40 kişi arasında net olmayan kişilik bi yemek istiyoruz
küçük bi pasta kesmek falan...
önerebileceğiniz mekanları merakla bekliyorum a.s.

çiçek pasajı taksim

floryadaki tesisler

aklıma geldikce yazarım daha

çok sağol canım başka cvp veren de olmamış zaten opuyorumnanaktan

ben de bulduklarımı ekleyeyim

florya sosyal tesisleri aklımda onun haricinde

hisarda oba restoran var

bir de sirkecide padişah&payitaht restoran var buyrunnnnnnnnn

Bende Çiftlik Rest. öneriyorum akmerkezden arnavutköye inen yol üzerinde ambiyansı güzel ayrıca 30- 40 kişi olursanız mekanın kapalı kısmında sadece siz olabilirisiniz bahçesi çok hoş , bence intenetten resimlerini incele :) google da çiftlikbalik arnavutköy diye aratırsan internet sayfasına ulaşabilirsin.

Bende Çiftlik Rest. öneriyorum akmerkezden arnavutköye inen yol üzerinde ambiyansı güzel ayrıca 30- 40 kişi olursanız mekanın kapalı kısmında sadece siz olabilirisiniz bahçesi çok hoş , bence intenetten resimlerini incele :) google da çiftlikbalik arnavutköy diye aratırsan internet sayfasına ulaşabilirsin.

cok tesekkurler
ama balik lokantasiymis orasi biz ickisiz bi yemek yapicaz
o yuzden oranin ortami bize gore olmaz gibi geldi
ama yinede cok tesekkur ederim a.s.

ben buldugum diger 2 yeri yazayim belki arayan arkadaslar olur
samatya develi kebapci
bir de eminonude zinhan kebap house
biz zinhanda karar kildik
ikinize de tesekkur ederim kizlar opuyorumnanaktan

nikah sonrası eğlence organizasyonu düzenlemek isteyen tüm gelin ve davet adaylarımıza şiddetle tavsiye boğazda tekne ve yat kiralamadır. kendi tecrübelerime dayanarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki nikah sonrası yemekli eğlence mekanı arayanların ilk olarak değerlendirmeye almaları gereken organizasyonlardır tekne organizasyonları. nikah sonrası yemeğinizi zengin menülerle uygun fiyatlarda gerçekleştirmek isterseniz bence kaçırmayın, mutlaka deneyin!

Back