- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Medipol mega da takipliyim ancak sezeryan yerinde miyom var rahim kanalına yakın yerde de miyom var şuan hangisi olur belli değil ama sezeryan olursa önce miyom alınması gerekiyor ve onun da ücreti eklenince fiyat çok yüksek çıkıyor o yüzden başka bi doktor daha bakmak istiyorum hastane ve doktor öneriniz var mı
Medipol mega ya gidiyorum güncel doğum fiyatı 11/14 bin normal doğum 18/20 bin sezeryan olmuş. Ama benim miyom alınacagı için 20 bin ek ücret dediler. Hastane ve doktorum iyi ama Normal olmazsa 38-40 bin veremem malesef telefonda fiyat aldım hastaneye gidince tekrar sorucam sadece bebeğin önündeki alınırsa belki farklı fiyat verirlerSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz ve fiyat nedir .buna göre insanlar bı tavsiyede bulunabilir?
Medipol mega ya gidiyorum güncel doğum fiyatı 11/14 bin normal doğum 18/20 bin sezeryan olmuş. Ama benim miyom alınacagı için 20 bin ek ücret dediler. Hastane ve doktorum iyi ama Normal olmazsa 38-40 bin veremem malesef telefonda fiyat aldım hastaneye gidince tekrar sorucam sadece bebeğin önündeki alınırsa belki farklı fiyat verirler
Orda yenidoğan yogun bakımı var hastane de güzel doktorlar da iyi herşey içime siniyor normal de sezeryan ücreti de karşılayabilirim 20 bin tamam ama 20 nin üzerine çıkamam maalesef çok geldi açıkçası. Miyom mecburen alınması gerekiyor bebeğin tam önünde oldugu için. Merak ettiğim doğumu yapan doktor da miyom alamıyor mu neden başka doktor girecek miyom almak için dedi onu anlamadım kendisi de kadın doğum doktoru sonuçtaBende kist vardı ,doğum olacağı için ikisini birlikte yaptık,sezeryan oldu doğum epidural, ikisi bir arada 37 bin. Geçen sene Eylül'de.medikal parkta bahçelievler de .
Telefonda nasıl fiyat verdiler hayret. Biz doğuma girerken bile net fiyat vermiyorlardı ,amaliyatta olabilecek duruma göre değişir vs diye yaklaşık fiyat verdiler oda sadece doğum için.
Fiyatlar çok arttı malesef. Her yerde her konuda. Ozellerde ikisi bir arada 30 dan aşağıya olmas sanırım.dogumda var çünkü doğum sorasi bebek yoğun bakım olan yeri seçin karar verirken,Allah korusun her şey olabilir çünkü.
Orda yenidoğan yogun bakımı var hastane de güzel doktorlar da iyi herşey içime siniyor normal de sezeryan ücreti de karşılayabilirim 20 bin tamam ama 20 nin üzerine çıkamam maalesef çok geldi açıkçası. Miyom mecburen alınması gerekiyor bebeğin tam önünde oldugu için. Merak ettiğim doğumu yapan doktor da miyom alamıyor mu neden başka doktor girecek miyom almak için dedi onu anlamadım kendisi de kadın doğum doktoru sonuçta
Miyom alınacak başka bi uzman tarafından dedi tekrar gittiğimde sorucam detaylı. Ekstra cerrahi işlem oldugu için sanırım ekstra ücret alacaklar ama ben alın demiyorum ki mecburen almak zorundaymış. Normal doğum kanalına da diğer miyom yakın. Sordum eger sezeryan olacaksa bu ücret fazla ona göre başka hastane bakıyım diye önceliğim normal doğum 38 den önce net bişey diyemem dedi.35. Haftadayım bu haftadan sonra da doktor bulmak nasıl olacak zaten riskli gebeliğim var miyomlarım büyük yeri sıkıntılı bilemiyorumBaşka doktor mu? Benim bildiğim dediğiniz gibi aynı Dr yapıyor tüm işlemi.bendede kist vardı aynı seymi tam bilmiom ama ,bı parca alındı patalojiye gönderildi,çoğunu hep yaktı temizledi,sizinkide %99 aynısı. Neden başka Dr giriyormus anlamadımbende tek Dr kadın Dr um yaptı hepsini. Kaldı ki başka Dr girse bile 20 bin lik ne farkı var ,Dr ücreti o kadar mı farkettiriyor. Başka hastaneyede danışın bence,malum her yer para tuzağı özellikle hastaneler soygun.
Sizden ekstra ücret aldılar mı kist alındıgı içinBaşka doktor mu? Benim bildiğim dediğiniz gibi aynı Dr yapıyor tüm işlemi.bendede kist vardı aynı seymi tam bilmiom ama ,bı parca alındı patalojiye gönderildi,çoğunu hep yaktı temizledi,sizinkide %99 aynısı. Neden başka Dr giriyormus anlamadımbende tek Dr kadın Dr um yaptı hepsini. Kaldı ki başka Dr girse bile 20 bin lik ne farkı var ,Dr ücreti o kadar mı farkettiriyor. Başka hastaneyede danışın bence,malum her yer para tuzağı özellikle hastaneler soygun.
Sizden ekstra ücret aldılar mı kist alındıgı için
Kendisi yapamayacagını mı düşünüyor acabaTabi alındı ,cerrahi işlem diye ayrı kalem var ,faturayı her şeyi aldık biz, labaratuvar ücreti vs bide gönderiyorlar ya onu bir şey var mı diye Allah korusunücret ayrı oluyorda Dr ayrı olmuyor o kısmını bende anlamadım,giren Dr hepsini yapıyor kadın dogumcu olan yani.
Miyom alınacak başka bi uzman tarafından dedi tekrar gittiğimde sorucam detaylı. Ekstra cerrahi işlem oldugu için sanırım ekstra ücret alacaklar ama ben alın demiyorum ki mecburen almak zorundaymış. Normal doğum kanalına da diğer miyom yakın. Sordum eger sezeryan olacaksa bu ücret fazla ona göre başka hastane bakıyım diye önceliğim normal doğum 38 den önce net bişey diyemem dedi.35. Haftadayım bu haftadan sonra da doktor bulmak nasıl olacak zaten riskli gebeliğim var miyomlarım büyük yeri sıkıntılı bilemiyorum
Evet öyle olacaksa beni yönlendirin diycem. Hastanem özel hastane hastane doktor içime siniyor ama çok ücret talep edilirse napcam bilmiyorum bakalm son bir ayım çam sakura ya gitsem mi gitmesem mi kafam karışık kimi kötü diyor kimi iyi diyor orda asistanlar giriyormuş miyom alınması da çok kanama yapıyormuş kansızlığım var hala korkuyorum biraz o yüzden asistan ne kadar iyi olabilir kim denk gelecek belli değilBaşka uzman miyomu alacaksa sizin doktorunu miyom alamıyorsa miyomu alacak doktor doğumu yapsın?
Ne saçma bir önerme sunmuşlar size.
Çok geçmiş olsun.
Bunu kendi doktorunuzla birebir konuşun bence.
İçinize sinmezse hastane değil de özel bir muayenehaneye gidin derim.
Bi de gerek de kalmaz belki miyom almaya son hafta bebeğin konumu miyomun yerini değiştirebilir dedi bebek aşağı inecek çünkü miyom nerde olacak net değil rahim kanalını kapatmayabilir sezeryana engel olmayabilir miş ama şuan net bişey söylemiyor son hafta belli olur diyo doktorumBaşka uzman miyomu alacaksa sizin doktorunu miyom alamıyorsa miyomu alacak doktor doğumu yapsın?
Ne saçma bir önerme sunmuşlar size.
Çok geçmiş olsun.
Bunu kendi doktorunuzla birebir konuşun bence.
İçinize sinmezse hastane değil de özel bir muayenehaneye gidin derim.
Merhaba doğum yaptınız mı acaba Küçükköy de özel başarı hastanesi ve kadın doğum doktoru da Selime hanım War tafsiye ederim sezeryan fiyatı 16 200 en son 15 bin yapiyolar sene sonuna kadar fiyatlar buMedipol mega da takipliyim ancak sezeryan yerinde miyom var rahim kanalına yakın yerde de miyom var şuan hangisi olur belli değil ama sezeryan olursa önce miyom alınması gerekiyor ve onun da ücreti eklenince fiyat çok yüksek çıkıyor o yüzden başka bi doktor daha bakmak istiyorum hastane ve doktor öneriniz var mı
orda riskli gebelik için betül hanım ilgileniyorMerhaba doğum yaptınız mı acaba Küçükköy de özel başarı hastanesi ve kadın doğum doktoru da Selime hanım War tafsiye ederim sezeryan fiyatı 16 200 en son 15 bin yapiyolar sene sonuna kadar fiyatlar bu
Siz yaptınız mı bu doktorda tecrübeniz warmi acaba bende miyomlarla savaşıyorum ve inanılmaz ağrı yaşıyorum doktorum Selime hanım kendisinden memnunum şimdilik bir aksilik olmazsa doğumumu o gerçekleştirecek ama bı yandanda araştırıyorum tecrübeniz warsa paylasirmisinizorda riskli gebelik için betül hanım ilgileniyor
muayenelerimi muammer beyle ve kenan beyle yapıyordum. Birkaç kez betül hocayla da randevu alınca internetten araştırmıştım branşlarını. Riskli gebelik üzerinde uzmanlık yaptı diye biliyorum. Benim gebeliğim kalp durması sonrası muammer bey sonlandırdı.Siz yaptınız mı bu doktorda tecrübeniz warmi acaba bende miyomlarla savaşıyorum ve inanılmaz ağrı yaşıyorum doktorum Selime hanım kendisinden memnunum şimdilik bir aksilik olmazsa doğumumu o gerçekleştirecek ama bı yandanda araştırıyorum tecrübeniz warsa paylasirmisiniz
Doktorun bu ameliyat icin tecrübesi yoksa uzmanlığı miyomlae olan bir doktorun almasını istemiştir. Şöyle olabilir miyomu alacak doktor doğumu yaptırabilir mi diye konuşulabilir.Bi de gerek de kalmaz belki miyom almaya son hafta bebeğin konumu miyomun yerini değiştirebilir dedi bebek aşağı inecek çünkü miyom nerde olacak net değil rahim kanalını kapatmayabilir sezeryana engel olmayabilir miş ama şuan net bişey söylemiyor son hafta belli olur diyo doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?