Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul(Avrupa) Devlet Burun Estetiği Doktor Önerisi
İstanbul Avrupa yakası, devlet hastanesinde burun estetiği olmak istiyorum. Aranızda Avrupa yakası devlet hastanesinde burun estetiği olup memnun kalanlar bana yardımcı olabilir mi? Ameliyat olduğunuz hastane, doktor ve fiyatları da belirtin lütfen.
İstanbul Avrupa yakası, devlet hastanesinde burun estetiği olmak istiyorum. Aranızda Avrupa yakası devlet hastanesinde burun estetiği olup memnun kalanlar bana yardımcı olabilir mi? Ameliyat olduğunuz hastane, doktor ve fiyatları da belirtin lütfen.
Merhaba, taksim hastanesinde KBB doktoru Vacit Pamukçu var. Ben olmadım, ama olanları muayeneye gidince görünüyorum. Randevu alıp gidip görüşün bir isterseniz