Istanbul avr yakasında kadın doğum dr arıyorum

simmore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
32
0
Arkadaşlar bir yıllık evliyim ve artık bir bebişim olsun istiyorum:emir_bebek:. Bu konuda eşimi ve beni en iyi şekilde yönlendirecek doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.

canım benim 18 ay çocuğum olmadı..bayağı hastane araştırdık...tavsiye üzerine bahçelievlerJFK hastanesine gittik...veeee iyiki gitmişim...drumdan okadar memnunumki..çok sakin bi insan...güleç ve insana güven veriyor....beni tedavi etti ve hamile kaldım...şuan da o hastanede doğum yapacağım...ortam çok yumuşak....dr hasta arasındaki ilişki çok güzel....abla-kardeş gibiyiz drumla...

şimdide oğlumun gelmesini bekliyoruz....
eğer düşünürsen drum Nadide KORKUT....
HASTANE FAZLA YOĞUN DEĞıL...SIRA BEKLEMıYOSUN...SSK,BAĞKUR,EMEKLı SANDIĞI GEÇıYOR....

canım eğer maddi durumun uygunsa sana Dr. Ferhat Uysal'ı tavsiye ederim, çok harika bi doktordur. Özel muayenehane olduğu için fiyatlar biraz yüksek tabi. yeri Bakırköy ıncirli caddesinde, eğer düşünürsen sana daha detaylı bilgi verebilirim

slm
bende bdüzü acıbadem de dr aylin tatlıadım ın hastasıyım gerçekten mükemmel bir doktor.4 tane doktordan sonra tanıştım iyikide tanışmışım çok memnunum.çok yoğun çalışıyor yıllarca ssk da çalışmış işinin uzmanı diyebilirim.

Ethica'da ELıF ESRA UYAR. Genç bir doktor olmasına rağmen alanında oldukça iyi. Zaten Hacettepe'yi derece ile bitirmiş.

Son derece ilgili, bilgili, hiç bir noktayı atlamayan, titiz ve esprili bir bayan doktor. Normalde kadın doğum uzmanının erkek olması taraftarıyım ama, Elif Hanım gerçekten müthiş !!

X