istanbul avcılarda dış mekan buldum

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
stüdyonun önünden geçerken vitrinde fotoğrafları gördüm ve sormak için içeri girdiğimde arka bahçeye açılan bir kapı gördüm. çok güzel bir yer yapmışlar. fiyatlarını ve detayları öğrendim, kesinlikle orada istiyorum. ismini yazmadım yasak olabilir diye ama eğer bu civarda oturan varsa mesaj atsın söylerim. internet sitesinde de hem mekanın fotoğrafları hemde gelin damat fotolarıyla birlikte albümler var.

Hımmm neresıymıŞ canım banada atarmısın oyerın adresını.Özelden

evet bende avcılarda oturuyorum ve bütün kuzenlerim ablam herkes düğün fotolarını orda çekildiler hem ortamları güzel hemde albümleri şahane her yıl albüm kapakları değişiyo,çeşitli bi yer..ALYANS fotoğrafçılık, avcılar merkeze inen yolda stadyum var sağ tarafta stad giriş kapısının hemen karşısında..bilginize

kusura bakma yeni gördüm msjını avcılarda Turgut özal stadının olduğu caddeyi biliyorsundur Namık Kemal caddesi üzerine (Marmarar caddesinin bitimindeki) alyans fotoğraf. internette sitesi var, gidip görüşürsen ve yeri görürsen daha net anlayabilirsin ben memnun kalacağını düşünüyorum.

stüdyonun önünden geçerken vitrinde fotoğrafları gördüm ve sormak için içeri girdiğimde arka bahçeye açılan bir kapı gördüm. çok güzel bir yer yapmışlar. fiyatlarını ve detayları öğrendim, kesinlikle orada istiyorum. ismini yazmadım yasak olabilir diye ama eğer bu civarda oturan varsa mesaj atsın söylerim. internet sitesinde de hem mekanın fotoğrafları hemde gelin damat fotolarıyla birlikte albümler var.

Canımm ben Beylikdüzünde oturuyorum,nişanlıyım,düğün için fotoğrafçı arıyordum,çok iyi oldu bu bilgi,çok sağol tatlım

çok teşekkür ederim SweetAngel... bende avcılarda oturuyorum. bizde nişanlımla fotoğraf derdine düşmüştük son zamanlarda. stüdyo fotoları sıktı artık, herkeste aynı pozlar :) dış çekim istiyoruz ama onlarda pahalı falan derken. iyi geldi bu, bu haftasonu gidip görüşcez burasıyla.inşallah uygundur fiyatları. :1hug:

valla bizim istediğimiz albümün 550 TL ydi fiyatı.. daha uygunu da vardı daha pahalısı da :)

mesajını geç gördüm ama sitesi kapatılmış sanırım

canım banada özelden atarmısın :)

Canımm ben Beylikdüzünde oturuyorum,nişanlıyım,düğün için fotoğrafçı arıyordum,çok iyi oldu bu bilgi,çok sağol tatlım

beylıkduzundede cok hos bır studyo acıldı. hamıle bebk dogum ve gelın cekımı yapan tatlı bır bayan fotografcı aklınızda olsun sımdı reklama gırmesin ıstersenız ozelden yazarım.gercı baktımda herkes yazmı Ela Fotograf web sayfası var bakarsınız. sevgıler

beylıkduzundede cok hos bır studyo acıldı. hamıle bebk dogum ve gelın cekımı yapan tatlı bır bayan fotografcı aklınızda olsun sımdı reklama gırmesin ıstersenız ozelden yazarım.gercı baktımda herkes yazmı Ela Fotograf web sayfası var bakarsınız. sevgıler

Back