İstanbul, Antalya ve Balıkesir, Sultanahmet'te Buluştu :)))

Mermaid

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.611
1
Kızlarrr; başlıktan da anlayacağınız üzere KK'daki arkadaşlıklar sınır ve mekan tanımıyor. Balıkesir ,Antalya ve ıstanbul ikametli KK'lılar bugün Sultanahmet'de buluştu......Çok çokkk güzel bir gündü. Ve tarihi bir mekanda olmamız dolayısıyla kadrajımıza ıstanbul, Balıkesir ve Antalya haricinde Somali, Almanya ve Çin'lilerde girdi... Aslında kendileri girmek istediler çok mu dikkat çektik ne şakkıdı biz de kıramadık ve bol bol çekindik zemuszemus Veeeeeeeee fotoğraflar geliyoooorrrrr

Kızlar fotolar 2. sayfa itibarıyle başlıyor ................

Son düzenleme:
............................................................

Son düzenleme:
cıtırlar buluşması olmuş :1shok:resmeeenn

çok güzelsiniz kızlaar,dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)) ben yokum ama aranızdaaa :KK43:((

öle yada böle çoookkkk şeker çıkmışsınızzzzzzzzzzzzzz lemmmmmmmmmmmmmm :1hug:

ayyyyyyyyy özlemımmm sen nerelerdesn senı andık keske olabılseydın sende turkıyedemısın..bu arada bır suru resım avr daha eklıcez ama bırazdan teknık bı aksaklık oldu da :p

bizim topic burda opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulPembe, cimcime eses+, Mermaid+, oezlem06

cimcime resimler cimcime resimler cimcime resimler

ooo sizin buluşma türkiye çapında olmuş diyebilir

resimlere bakmak için bayağı bir eziyet çeksemdekaydirigubbakcemile3 deydi doğrusu

çok şekersiniz hepiniz:nazar:

coriş kimin taklidi o öyle kuşum:roflol:

dostluğunuz daimolsun kızlar sevgileropuyorumnanaktan

kızlar ben deldim maşallah valla hızınıza yetişilmiyor..tüm fotoları paylaşında gelmeyen arkadaşlar pişman olsun:eek:lmaz::ecrin_bebek::umursamaz:zemuszemusopuyorumnanaktan

İnanmimmm yaaa ne güzel görünüyorsunuz...

Bende gelmeyi çok istedim ama kısmet olmadı. :KK43:

kızlar ya ben size bişi anlatcaktım ama unuttum neysem memleketime dönünce topikte anlatırım...

X