Istanbul? Ankara? Çocuk? Kariyer? Ne yapsam ????

Ankara'yı hiç bilmiyorum İstanbul'da 4 yıl yaşadım nefret ediyorum evet çok güzel bir şehir ama yaşamak ve çalışmak için değil bence ...
İstanbul'daki zamanınız kısıtlı yani eninde sonunda gideceksiniz ve bu çocuğunuzun ilkokula başlama dönemine gelecek bence daha çok etkilenir o zaman .O yüzden eğer içinize sinen bir iş ise şimdiden gitmek daha mantıklı sanki iki türlü de hakkınızda hayırlısı olsun seçiminiz size huzur mutluluk getirsin inşallah

İşi kabul ettin sanırım Olympea umarım kararından memnunsundur
kabul ettim evet. aklım istanbulda kalmadı değil. yeşiller içinde bir mahallede yine kocaman yeşil bir bahcesi olan bir sitede ev tuttuk. S sassyassyy önerim için teşekkürler. evimize yakın bir kres var oglum bayramdan sonra basliycak insallah sever. tek eksik komşularımız. bi de hala bir cocuk doktoru bulamadık. doktor önerisi olan varsa önerilere açığım.

çocuk dr u bulmak kolayda ankara gıcık şehir ya belkide ben 26 senedir burda oldugum icin biktim artik

çocuk doktoru olarak ben başkent hastanesinde prof.dr. halil ibrahim aydın ile görüşmenizi tavsiye ederim. küçükken benim doktorumdu, kardeşlerimin de doktoru. ailece de görüştüğümüz çok değerli bir profesör. benim önerdiğim mahallelerden birine taşındıysanız başkent hastanesine de çok yakınsınızdır zaten. memnun olduğunuza sevindim bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…