Ankarada öğrenci olarak yasadim yurtta falan kalmıştım.İki şehirde de yaşamışlığınız var
İkisinide biliyorsunuz
Aslında en iyi siz karar verirsiniz bu konuda
Şahsen Ankara dan yakamı yeni kurtardım
Ben yanlı olurum
Eşimle toplam gelirimiz 10.000 tl üzerinde. Gelirde değişiklik yok. Kirada kaliriz ilk gittiğimizde.geliriniz ortalama ne kadar olacak eşiniz ve sizin? ev alabilecek misiniz kiraya mı çıkacaksınız? bunlara bağlı olarak öneride bulunacağım.
Anane orayada gelirBi tek anneanne dışında her şeyi ankara 'da da sağlarsınız. Ama anneanne bakacaksa o da çok önemli. Ankara 'da kim bakacak? Herkese güvenilmez
Gelirde değişiklik yok. Kariyer olarak onu açık.Maddi olarak düşünmeli. Ama ankara çekici değil hiç
Anane orayada gelir
Eşimle toplam gelirimiz 10.000 tl üzerinde. Gelirde değişiklik yok. Kirada kaliriz ilk gittiğimizde.
Tabi doğu değil ama oglumun bu kadar sevebilecegi bir kres bulabilir miyim? Hem de evimize bu kadar yakın. Zira yakın olmalı annem araba kullanamıyor git gel sıkıntı olmasın.Valla sanki Doğu'nun en ücra köşesine gidiyormuşsunuz gibi yazmışsınız ayol. Ankara'da da gayet iyi okullar, hastaneler, doktorlar mevcut. Kendim de Ankara'dayım, İstanbul'dan geldim okumak için ve İstanbul'a dönmedim, düşünün. Çocuğunuzun düzeni aşırı etkilenmez. Sürekli tayini çıkan ailelerin çocuklarının psikolojisinin komple bozuk olması lazım sizin düşünce stilinize göre.
Tabi doğu değil ama oglumun bu kadar sevebilecegi bir kres bulabilir miyim? Hem de evimize bu kadar yakın. Zira yakın olmalı annem araba kullanamıyor git gel sıkıntı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?