• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul? Ankara? Çocuk? Kariyer? Ne yapsam ????

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Merhaba.
Kafam öyle karışık ki ne yapsam ne etsem :KK35:

Su an istanbulda yaşıyoruz buraya is sebebiyle tasinmistik. Bugun ankaradan uzun vadede kariyerimde beni iyi bir noktaya goturebilecek, meslektaşım olan çok yakın arkadaşimla paylastigimda manyak misin sakin geri çevirme dedirten bir teklif aldım.

Teklif iyi güzel de oglumun düzeni nolucak :KK64: oglum 22 aylik su an ücretsiz izindeyim 4 ay sonra iznim bitecek. Oğluma çok güzel bir düzen kurdum burda. oturduğumuz site cok guzel, oglumun yaş grubu olan bir suru cocuk var. Oturan aileler çok düzgün aileler. Yazın herkes sitenin bahçesindeki parkta gece 23.00 a kadar cocuklar oynuyor aileler hep birlikte oturuyor. Sitemizin oglumun cok sevdigi agaclik cimenlik çok güzel kocaman bir bahcesi var. Oglumun evimize yuruyerek 5 dk mesafede bir kreste hafta 2 gun 2 şer saat gittiği bir oyun grubu var. Oglum kresini cok seviyor cok mutlu, ogretmenleri cok iyi.Ise baslayinca hergün iki saat gidicek ve anannesi bakicak. Bu arada sitemizin içinde yan binada 2+1 esyali ev tutmustuk annemler için. Son olarak cocuk doktorumuzdan da çok memnunum kadir tugcu gibi bi doktor bulmuştum.:KK61: ben bunları ankarada sağlayabilir miyim?

Tum bunlardan sonra siz olsanız cocugunuzun duzenini bozup Teklifi kabul edermiydiniz?

Dip not olarak en fazla 5 yıl daha istanbulda kalabiliriz. Ankarayi kabul edersem hepten orda kalabilir taşınmak zorunda kalmayız. Ayrıca ankarada 3 sene yasamisligim var.

İki şehirde de yaşamışlığınız var
İkisinide biliyorsunuz
Aslında en iyi siz karar verirsiniz bu konuda
Şahsen Ankara dan yakamı yeni kurtardım
Ben yanlı olurum :eek:

Valla sanki Doğu'nun en ücra köşesine gidiyormuşsunuz gibi yazmışsınız ayol. Ankara'da da gayet iyi okullar, hastaneler, doktorlar mevcut. Kendim de Ankara'dayım, İstanbul'dan geldim okumak için ve İstanbul'a dönmedim, düşünün. Çocuğunuzun düzeni aşırı etkilenmez. Sürekli tayini çıkan ailelerin çocuklarının psikolojisinin komple bozuk olması lazım sizin düşünce stilinize göre.

geliriniz ortalama ne kadar olacak eşiniz ve sizin? ev alabilecek misiniz kiraya mı çıkacaksınız? bunlara bağlı olarak öneride bulunacağım.

İki şehirde de yaşamışlığınız var
İkisinide biliyorsunuz
Aslında en iyi siz karar verirsiniz bu konuda
Şahsen Ankara dan yakamı yeni kurtardım
Ben yanlı olurum :eek:
Ankarada öğrenci olarak yasadim yurtta falan kalmıştım.

geliriniz ortalama ne kadar olacak eşiniz ve sizin? ev alabilecek misiniz kiraya mı çıkacaksınız? bunlara bağlı olarak öneride bulunacağım.
Eşimle toplam gelirimiz 10.000 tl üzerinde. Gelirde değişiklik yok. Kirada kaliriz ilk gittiğimizde.

Eşimle toplam gelirimiz 10.000 tl üzerinde. Gelirde değişiklik yok. Kirada kaliriz ilk gittiğimizde.

bahsettiğiniz şekilde çayyolu koru taraflarında birçok site bulabilirsiniz. yaşamkent, konutkent civarında da bulunur. buraların tamamında birçok üst segmentte okul da var hem özel hem devlet.

ankarada geliri iyi olan çoğu aile gayet rahat çocuğuna kaliteli eğitim sağlayabilir, güzel sitelerde de oturabilir gayet nezih semtlerde. ben tavsiye ederim, ankara istanbul kadar kaotik gelmiyor bana.

Valla sanki Doğu'nun en ücra köşesine gidiyormuşsunuz gibi yazmışsınız ayol. Ankara'da da gayet iyi okullar, hastaneler, doktorlar mevcut. Kendim de Ankara'dayım, İstanbul'dan geldim okumak için ve İstanbul'a dönmedim, düşünün. Çocuğunuzun düzeni aşırı etkilenmez. Sürekli tayini çıkan ailelerin çocuklarının psikolojisinin komple bozuk olması lazım sizin düşünce stilinize göre.
Tabi doğu değil ama oglumun bu kadar sevebilecegi bir kres bulabilir miyim? Hem de evimize bu kadar yakın. Zira yakın olmalı annem araba kullanamıyor git gel sıkıntı olmasın.

Tabi doğu değil ama oglumun bu kadar sevebilecegi bir kres bulabilir miyim? Hem de evimize bu kadar yakın. Zira yakın olmalı annem araba kullanamıyor git gel sıkıntı olmasın.

Bulursunuz tabi ki, pek çok iyi okul var Ankara'da da. Geliriniz de iyiymiş. Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent gibi semtlerde iyi okullar mevcut, oturduğunuz semt de bunlardan biri olursa zaten sorun yaşamazsınız. Biraz araştırma yapmak yeterli, Ankara'nın da imkanları gayet geniş.

Ankara Ankara güzel Ankara.Bir Ankaralı olarak tabiki ankara diyorum.Çoğuna göre soğuk puslu bir şehir olabilir ama ben seviyorum.Hele istanbuldan sonra size kupkuru gelebilir.Bu arada evlendikten sonra taşındım Ankara’da oturmuyorum.

Back